Περί Γιαννιά και Τσαλίκη…

Κανένας υποψήφιος νυχτερινός πρωταθλητής, μετά την εποχή Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ξεκινάει μόνος του. Αυτός ο αρχηγός και ο εαυτός του. Όλοι κυνηγούν την απαραίτητη και την κατάλληλη ομάδα συνεργατών. Το επιτελείο τους. Τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ της επιτυχίας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για κανονικό συνεργείο εργασίας στην υπηρεσία του ένας για όλους και όλοι για έναν. Τίποτα δεν γίνεται σήμερα, αν δεν βρεθεί η ομάδα, αυτή που και να γνωρίζει το αντικείμενο νύχτα και να έχει χημεία μεταξύ τους.

Βγήκε ότι Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης, μαζί θα είναι τον χειμώνα ετούτο. Στο Ω Stage Athens, σε αυτό το νυχτερινό κέντρο, στην Πειραιώς 171, που θα ανακαινιστεί πλήρως και διψάει για την διάκριση. Τη βρήκαν την χημεία; Είναι το ζητούμενο, αυτή που θα αποφασίσει αν θα έχουν δρόμο μακρύ ή θα ολοκληρωθεί πριν την ώρα του. Η απάντηση είναι αυτή και δεν αποσκοπεί στο να τους στηρίξουμε επικοινωνιακά, γιατί μπορεί στην συμπάθεια μας να είναι ψηλά. Ουδείς, ούτε η πλευρά του Γιαννιά, ούτε η άλλη του Τσαλιίκη, ασχολείται με τον εαυτό του. Πως θα βγουν αυτοί μόνο. Παραείναι έμπειροι και τα έχουν συμφωνήσει ακόμα από την πρώτη κουβέντα. Πάμε να λάμψουμε σαν ομάδα. Αν θέλουμε να ψηλώσουμε σίγουρα, πρέπει να ποντάρουμε σ’ αυτό, στο ”Ενωμένοι σαν μια γροθιά”. Να περαστεί το μήνυμα ότι όλη μέρα ο ένας παίρνει τηλέφωνο τον άλλον, δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Αρσενίου-Κυανός όπως παλιά, και οι μνήμες από το Caramela βαράνε στο κόκκινο- Ανακοινώθηκε και ο Διονύσης Μακρής- Ποιοι τον στηρίζουν στην επιστροφή του ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.