Περί του «ακριβότερου» συμβολαίου θανάτου…

Για να καταλάβετε πόσο φανατικά διαβάζετε το Τσίπας Μπλοκ. Μας διαβάζουν και αυτοί που θεωρούνται οι σοφοί. Οι ψαγμένοι. Οι γνώστες. Οι παρατηρητές. Οι επιστήμονες. Με αφορμή τη μαφιόζικη εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, και ο νέος κύκλος αίματος που θα ανοίξει. Και θα είναι πολύ άγριος. Πιο άγριος από ποτέ! Όπως σας το λέω!

Έγραψα ένα άρθρο που λέει : Σίγουρα το «ακριβότερο» συμβόλαιο θανάτου στην Ιστορία της Greek Mafia – Ξεπερνάει Βασίλη Στεφανάκο και Γιάννη Σκαφτούρο..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έλαβα δυο μηνύματα, που ως πολύ σοβαρά και μελετημένα τα αξιολόγησα. Τα δημοσιεύω αυτούσια, όπως μου τα είπαν :

“Ούτε καν. Mην ακούω για το πιο ακριβό συμβόλαιο. Mεγάλη δυσκολία ναι, ρίσκο ναι, γιατί ήταν στο δρόμο και αν προσέξεις περνάνε αυτοκίνητα από δίπλα απλών πολιτών. Επαγγελματίες εκτελεστές και ότι είναι απ έξω αυτά είναι μπούρδες. Εγχώρια είναι αυτά. Και σίγουρα υπάρχει ομάδα υποστηρίξεις και στάνταρ δεν υπάρχει μόνο μια μηχανή για κάλυψη..”

“Γράφουν απίστευτες ανακρίβειες. Μην τα γράφεις και εσύ, Ηλία. Όσοι ξέρουν από Ιστορία της νύκτας, δεν τους κάνουν εντύπωση αυτά. Απλά κύκλος που δεν κλείνει ποτέ είναι. Συμβόλαια και λεφτά δεν υπάρχουν σε τέτοια ονόματα, μόνο συμφέροντα και στρατηγική…”

Διαβάστε επίσης : Επτά κουίζ για δυνατούς λύτες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.