Πάτρα: Θα κινηθούν νομικά οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα – Λείπουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας

Νομικά θα κινηθούν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα σε βάρος όσων ευθύνονται για την απώλεια των χρυσαφικών και άλλων αντικειμένων αξίας από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος ενός εκ των συγγενών στους δημοσιογράφους μετά τον έλεγχο που έγινε στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του ακινήτου της 69χρονης επί της οδού Μπιζανίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο ισόγειο διέμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τις κόρες τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το διαμέρισμα άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας. Αμέσως μετά ξεκίνησε η απογραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς, από την Ασφάλεια Πάτρα, μετά την σχετική εισαγγελική εντολή.

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο στην Πάτρα. Ήδη μεσίτης έχει αναλάβει την πώλησή του, για ένα ποσό που θα πλησιάζει το ποσό των 300.000 ευρώ.

-ereportaz.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.