Πάτρα : Τα γκαζάκια περιμένουν τον επόμενο

Το πράμα έχει πολύ ενδιαφέρον. Σικάγο συνεχίζει η Πάτρα, με τα “μηνύματα” που κάποιοι θέλουν να περάσουν στους μαγαζάτορες. Με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν, να τους υποχρεώσουν να ενδώσουν στα θέλω τους, να τους επηρεάσουν για το πως θα συμπεριφερθούν την επομένη. Είναι το μόνο σίγουρο αυτό.

Επίθεση με γκαζάκια δέχτηκε το γνωστό καφέ “Carousello”, στον πεζόδρομο της Ρήγας Φεραίου, περίπου στις 5 και μισή τα ξημερώματα. Παρηγορά ότι από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο κάποιες υλικές ζημιές σημειώθηκαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από ποιους ; Κλασικά, από αγνώστους. ‘Όπως κλασσικό και συνηθισμένο είναι και ότι η αστυνομία, που αμέσως και αστραπιαία, βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος, ξεκίνησε την έρευνα, για τον εντοπισμό των ανώνυμων δραστών.

Θύμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με γκαζάκια δηλαδή, έπεσε και στο “Passo Doble”, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, χωρίς και εδώ να παίξει τίποτα το σοβαρό. Πάλι καλά να λέμε.

Να θυμίσουμε πως ελάχιστες μέρες πριν, είχαν τοποθετήσει γκαζάκια και στο Distinto, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Φοβερό, ε; Για μπες στη θέση των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων των μαγαζιών αυτών.. Να γίνονται στόχος του τοπικού υποκόσμου -ποιου άλλου ;- και να πρέπει το επόμενο πρωί, να ανοίξουν και να δουλέψουν κανονικά, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.