Πάτρα : Και ο δήμαρχος βγαίνει από show

Και ο δήμαρχος της Πάτρας βγαίνει από show

Χαρακτηρίστηκε show δίχως ουσία η πρώτη τηλεμαχία των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Πατρέων και επιλεγμένων δημοσιογράφων – εκπροσώπων ΜΜΕ της Αχαΐας, που διοργάνωσε το ΙΟΝΙΑΝ TV.

Πρώτο, λοιπόν, και κατ’ αρχήν συμπέρασμα είναι πως στην Πάτρα ο επόμενος Δήμαρχος δεν θα έχει ουσία. Σίγουρα, θα είναι αποτυχημένος, αφού απέτυχε στο debate.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι άλλο από show είναι με το στόμα η κόντρα μπροστά στις κάμερες. Σκέτο show. Πως αλλιώς ο παίκτης θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ψηφίστε εμένα, όχι τον άλλον.

Το show δεν παίζει μονάχα στα debate. Ο πολιτικός κάνει show κάθε μέρα. Είτε σόλο, είτε βρίσκει αντίπαλο για να τα χώσει. Δεν γίνεται διαφορετικά. Η αγωνία δεν είναι τι θα παράξει, το παιχνίδι δεν γίνεται στην πράξη, αλλά στα λόγια. Πώς θα πειστεί ο μαλάκας που ψηφίζει. Πώς θα κερδηθεί ο μαλάκας.

Ποιος είναι ο χαμένος της υπόθεσης; Η πλειοψηφία. Η τεράστια, η σιωπηλή και θορυβώδης πλειοψηφία. Αυτός που κοιτάει μονάχα την πάρτη του και ας καεί το σύμπαν. Αυτός που περιμένει να γίνει καλύτερη η ζωή του από το κράτος. Αυτόν θέλουν να κερδίσουν με τα debate.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.