Passaggio Franchise, για να ξεκινήσεις το όνειρο σήμερα

Άλλος στήνει στο μυαλό του ένα στόρυ και το κάνει μυθιστόρημα. Άλλος συνθέτει μουσικό έργο. Άλλος παρουσιάζει σχέδιο αρχιτεκτονικό. Άλλος εφεύρεση, μία νέα εφαρμογή για τούτο και εκείνο. Ο Κώστας Σπηλιωτόπουλος ψαχνότανε μ’ ένα κόλπο στο εύγευστο, ανώτερης ποιότητας καφέ.

Το βρήκες το κόλπο. Δεν φτάνει αυτό, η επιτυχία ολοκληρώνεται και στο πώς εκμεταλλεύεσαι εκείνο που εμπνεύστηκες. Ο πατέρας του Passaggio, με την επιλογή και επίτευξη των κατάλληλων συνεργασιών, δεν άργησε να σπάσει το «αμερικάνικο όνειρο». Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στη Καλλιθέα και στη συνέχεια πήγε τραίνο η επιχείρηση. Έφτασε τα 7 (5 στην Αθήνα, ένα στη Σαντορίνη και ένα στη Θεσσαλονίκη). Και είναι μια από τις σίγουρες λύσεις, για όσους έχουν κάποια μετρητά «παρκαρισμένα» και ψάχνουν να ξεκινήσουν την επιχειρηματική του δράση. Να αγοράσουν το franchise του Passaggio, αυτό να κάνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.