Στο φουλ για τις 25

Αυτοί δεν σταμάτησαν ποτέ τη μηχανή, αυτή δεν είπαν “παύση στον προγραμματισμό, γιατί έχουμε «μίνι» lockdown και δεν ξέρουμε που θα κάτσει η βελόνα. Αυτή τη βδομάδα, την άλλη, ανάλογα με τις προτιμήσεις της κυβέρνησης”.

Λέω, για να μπούμε στο θέμα, περί Papakia Live Stage. Τόσο χθες, τόσο σήμερα, τόσο πιο πολύ και αύριο, θα κάνει προπόνηση στο πολύ φουλ, ώστε όλα να πάνε τέλεια, υποδειγματικά, στην Grand πρεμιέρα. 25 Σεπτεμβρίου. Και πως είναι δυνατόν να μην πάνε, όταν στα μέχρι στιγμής γκάλοπ, αναδεικνύεται η μεγάλη αγάπη του κόσμου, που έχει για τον Βασίλη Μπατή, την Εβίτα Σερέτη, όπως και την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ψηφίζουν αυτούς ως τους… καταλληλότερους, το φάρμακο. Η λύση για την νυχτερινή διασκέδαση στην Πάτρα και καθαρίσαμε! 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ EBITA ΣΕΡΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣΚΡΙΒΕΡΗΣ 6979967900 6946507974 ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 130 ΓΟΥΝΑΡΗ VEROPOLIS an na OPSIS"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Σοφία Ευγενοπούλου και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVESTAGE ΒΑΣΙΑ NTEKA ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΦΗ ΓΙΑΝΝΗΣΚΡΙΒΕΡΗΣ 6979967900 6946507974 ΓΟΥΝΑΡΗ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.