Η παράταση της επιτυχίας

Λευτέρης Πανταζής - Αντύπας

Αυτό είναι ελληνικό. Εκατό τα εκατό αποκλειστικό. Να πανηγυρίζει κάποιος την αποτυχία του. Τις μέτριες εμφανίσεις του. Τη φτωχή του απόδοση. Κάποιοι αδιόρθωτοι, είτε άσχετοι είναι, είτε για να πουλήσουν την πραμάτεια τους, θριαμβολογούν για την ολοκληρωτική απομάκρυνση των νυκτερινών κέντρων από τον στόχο τους.

Ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Είχαν στόχο οι περισσότεροι επιχειρηματίας της νύχτας, σε μια σεζόν που έριξαν αρκετά λεφτά, να βγουν εκτός στόχων; Όχι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εντούτοις, υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό. Τελευταία αυτή του “I Con Music Stage”, στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον άξιο μαθητή και συνεχιστή του συγχωρεμένου Γιώργου Ποζίδη, τον Στυλιανό Γαλείδη . Σε αυτό, όπως ήδη γνωρίζετε, συνυπάρχουν αρμονικά και άκρως επιτυχημένα δύο κορυφαίοι, δύο σημαντικοί, δύο διαχρονικοί εκπρόσωποι του καλού λαϊκού τραγουδιού. Ο Λευτέρης Πανταζής με τον Αντύπα. Σαρώνουν στην κυριολεξία.

Είναι λογικό, λοιπόν, που ο bigg boss του κέντρου αποφάσισε η συνεργασία να πάρει παράταση για δύο εβδομάδες ακόμη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.