Πάολα, πρώτα άνθρωπος

Πάολα

Την λατρεύουν οι πάντες. Μικροί και μεγάλοι, αστοί και αγρότες, σοβαροί και χαβαλέδες, κουλτουριάρηδες και εμπορικοί. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η Πάολα είναι πρώτα άνθρωπος και μετά επαγγελματίας. Είναι η πιο cool και καλόψυχη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Θυμάμαι σε μια παλιότερη συνέντευξη είχε πει: «Μπορεί να είμαι λαϊκή τραγουδίστρια , αλλά σαν άνθρωπος είμαι ροκ. Όπως και ο Ζαμπέτας. Στο κάτω κάτω ποιος ροκάρει; Το τραγούδι ή ο άνθρωπος;».

Και η ευχάριστη είδηση: Το Σάββατο το βράδυ, που ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Vogue στην Θεσσαλονίκη, δώρησε το τελευταίο νυχτοκάματό της στους συνεργάτες της. Για να τους εκφράσει έτσι, την ευγνωμοσύνη της για την άψογη συνεργασία τους.   

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Και στο πρόσφατο, αλλά και στο μακρινό παρελθόν, έχει προβεί σε αντίστοιχη ανθρώπινη ενέργεια.

Κλείνοντας, θυμίζω πως η Πάολα, από της 13 Μαρτίου, θα βρίσκεται στο Teatro του Κώστα Μπερτάκη, έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Κουρκούλη.

Διαβάστε επίσης : «Πώρωση» για Πάολα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.