Μην βλέπετε τα χαμογελάκια στα “πληρωμένα” και “στημένα” ρεπορτάζ – Στο παρασκήνιο να δεις τι γίνεται- Σφαγή κανονική! Η νύχτα είναι σε ομηρεία, οι επιχειρηματίες στο τσακ για εγκεφαλικό, μα οι τραγουδιστές στο κόσμο τους – Οι ανέξοδες κουβέντες, τα λουκέτα που έρχονται και πίσω από την οθόνη, οι τοκογλύφοι να χαμογελούν

Νύχτα σε ομηρία. Μάλιστα. Δυο φορές μάλιστα. Λόγια θα μου πεις, αλλά όχι. Ό,τι λέμε είναι στην πραγματικότητα, είναι στον ξύπνιο σου, τότε ρωτάς τι ακριβώς συμβαίνει. Επειδή από την πλευρά των τραγουδιστών, δεν υπάρχει λογική, τι είναι σωστό, τι χρήσιμο, τι απαραίτητο, τι ωφέλιμο. Δεν έχουν μάθει να σκέπτονται και τον επιχειρηματία. Έμαθαν μόνο να ζητάνε. Το ξέρω είναι εξωπραγματικό το ποσό, αλλά εγώ τόσα θέλω τη βραδιά και δεν πέφτω ούτε σεντς παρακάτω. Βάλε και αυτό. Για την εικόνα του μαγαζιού, κάθε λίγο και λιγάκι ανακαινίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, και πίσω από την οθόνη, οι τοκογλύφοι να χαμογελούν.

Γίνεται και το άλλο, το φετινό, που εξελίσσεται σε mega πρόβλημα, που με τίποτα δεν λύνεται. Δεν θέλω κανένας άλλος συνάδερφος να μου κάνει συντροφιά. Θεός είμαι, μπορώ και μόνος μου. Πρώτος στη γη είμαι, αυτές οι άλλες οι κουφάλες τι είναι, τους άκουσα πολλούς να είπαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι τυχαίο πως το έργο στα περισσότερα μαγαζιά, δεν μπορεί να πάει καν στην αρχή, έχει κολλήσει στις ανέξοδες κουβέντες και προτάσεις. Μιλάνε, μιλάνε και πουθενά δεν καταλήγουν. Δεν γίνεται τίποτα. Και αυτές που έχουν καταλήξει, δεν είναι επισήμως, γιατί στο παρασκήνιο, γίνεται σφαγή κανονική. Κακά τα ψέματα, αν δεν αλλάξει κάτι άρδην και όσο το συντομότερα γίνεται, με μουσαμάδες θα μείνουν πολλά μαγαζιά. Και τα εγκαίνια θα μείνουν στα χαρτιά… Πιθανόν να εξαφανιστούν κιόλας, να μην αντέξουν άλλο, αυτούς τους τραγουδιστές, τους σημερνούς. Που έχει ξεφύγει, που δεν έχουν καμία σχέση, με τους άρχοντες του παρελθόντος.

Το πρωτάθλημα το φετινό, θα το σημαδέψουν ναι και πάλι αυτοί. Αλλά όχι λόγω του πόσο εντυπωσιακοί είναι. Σιγά που θα είναι αυτό. Η διακοπή, λόγω της απληστίας και της αλαζονείας τους, θα το σημαδέψει. Το έχει σημαδέψει ήδη. Και έτσι πήραμε την απόφαση, εδώ στο tsipasblog.gr, να ασχοληθούμε όλο και πιο μέσα, και θα τους τα βγάλουμε στη φόρα. Γιατί είναι κρίμα ο κόσμος να μην ξέρει και να ρωτά, γιατί δεν θα το δούμε αυτό το μαγαζί, να είναι ανοιχτό .. Από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.