Παρακολουθήστε εδώ, την Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Οικονομόπουλου από τα γραφεία της Heaven Music

Παρακολουθήστε εδώ, την Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Οικονομόπουλου από τα γραφεία της Heaven Music

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλάζει δισκογραφική στέγη και εντάσσεται επίσημα από εχθές στο δυναμικό της Heaven Music.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής ανοίγει μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη καριέρα του και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Antenna.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά πολυετή και συνεπή πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, που ήδη μετρά 13 χρόνια, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει καταγράψει στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί έντονα.

Διαβάστε επίσης : Φώτο: Υπέγραψε στη Heaven ο Οικονομόπουλος!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να προσφέρει στους πολυάριθμους θαυμαστές του ολοκαίνουργια τραγούδια που αγκαλιάζονται από την πρώτη στιγμή και ακούγονται δυνατά στα ραδιόφωνα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των μεταδόσεων και των charts.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλάζει δισκογραφική στέγη, όμως δεν αλλάζει τη φιλοσοφία με την οποία έχει πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια, που τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες όχι μόνο της γενιάς του, αλλά και ευρύτερα της σημερινής μουσικής σκηνής στη χώρα μας.

Δεν χωρά κανένα ίχνος ότι η φωνή του έχει ταυτιστεί με το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. Με τη μεταγραφή του στη Heaven Music, ο Νίκος Οικονομόπουλος μας υπόσχεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό μέλλον.Παρακολουθήστε παρακάτω τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Οικονομόπουλου από τα γραφεία της Heaven Music.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μία έκπληξη περίμενε τον ταλαντούχο ερμηνευτή, καθώς ο εικαστικός καλλιτέχνης  Βασίλης Μιχόπουλος σχεδίασε ζωντανά το πορτρέτο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Αυτό ήταν το δώρο από τον διευθυντή της Heaven Music, Σπύρο Σταμούλη, στον καλλιτέχνη, με απώτερο νόημα τις πολλές δημιουργικές στιγμές που θα έρθουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.