Γιατί παραιτήθηκε ο Μιλόσεβιτς

Γιατί παραιτήθηκε ο Μιλόσεβιτς

Αυτό που έκανε στην Παναχαΐκή ο επαγγελματίας Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς δεν το ξέρουμε στην Ελλάδα. Παραιτήθηκε από τη δουλειά του. Δεν το ξέρουμε, ούτε και το περιμένουμε από τον καθένα επαγγελματία. Είτε είναι προπονητής, είτε πρωθυπουργός. Να παραιτηθεί επειδή γι’ αυτόν και για εκείνον το λόγο, με δική του ευθύνη κι όχι, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην επαγγελματική του υποχρέωση.

Είναι “απατεώνας” ο κάθε λογής πολιτικός, που συνεχίζει να παραμένει στη θέση του και δεν έχει παραιτηθεί. Ο Τσίπρας, για παράδειγμα, ζήτησε τη ψήφο του κόσμου για να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές σε σύγκριση με τους προηγούμενους. Δεν τα κατάφερε, απέτυχε, φεύγει. Όλα τα άλλα είναι κομπιναδόρικα. Μένω διότι με ψήφισε ο κόσμος. Βεβαίως τον ψήφισε ο κόσμος για να επιτύχει, όχι να αποτύχει. Όχι να μας ζημιώσει περισσότερο. Όχι να διορίσει δικούς του που δεν τους έχει ανάγκη το δημόσιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν εγκατέλειψε την Παναχαΐκή ο 55χρονος Βόσνιος προπονητής. Απλά δεν συμβιβάστηκε με συνθήκες που δεν επιτρέπουν να βγει αποτέλεσμα επιπέδου Παναχαΐκής. Αν παρέμενε ο Μιλόσεβιτς, για να… αγωνιστεί, με τα ψέματα κι όχι με λεφτά, θα ήταν ένας φτηνός “απατεώνας”, που θα πουλούσε παναχαϊκοφροσύνη.

Διαβάστε επίσης : Τεράστια γκάφα από την Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.