Για Πάολα, δεν υπάρχει άλλη..Πάολα!

Πάολα

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε χθες μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία, για την αυριανή της πρεμιέρα στο Teatro, με τον Νίκο Κουρκούλη, όταν ρωτήθηκε για την Λένα Ζευγαρά, αν είναι η “νέα Πάολα, τόνισε : “Δεν υπάρχει νέα ή παλιά Πάολα. Ο καθένας είναι μοναδικός. Καλή επιτυχία στην κοπέλα” 

Έκπληξη, άλλωστε, θα ήταν αν οι “δημοσιογράφος αιχμής”, που το ρώτησε αυτό, να μην την είχε ρωτήσει. Για ποιο λόγο το ρώτησε; Γιατί πόνταρε στην καυστική απάντηση της Πάολα, για την Ζευγαρά. Γιατί ήλπιζε ότι θα βγάλει την είδηση, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που σίγουρα θα το διάβαζε ο κόσμος σε αρκετά ΜΜΕ, όμως από αναπαραγωγή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα βαρύ όνομα, όμως, σαν την Παολα, δεν έχει τέτοια ανάγκη, με το να μπει σε μια διαδικασία “πολεμικής διαμάχης”, με μια νεαρή τραγουδίστρια, που αναγνωρίζει την επιτυχία της, και μάλιστα της εύχεται και καλή επιτυχία. Επομένως, ήταν επόμενο να μείνει μακριά από την “παγίδα” του “δαιμόνιου ρεπόρτερ”. Από την άλλη, η Πάολα, αν ήταν μικρό μέγεθος, θα είχε ενδώσει, μόνο και μόνο για να “κυνηγήσει” δημοσιότητα, για να βοηθήσει τις εμφανίσεις της στο Teatro.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.