Παντελής Αναστασόπουλος – Αποκλειστικό: Παρών στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα!

Παντελής Αναστασόπουλος

Το όραμα και η τεχνοκρατική αντίληψη του.

Επιστρέφει, σε λίγες ώρες, στην Πάτρα, για τον μπασκετικό Απόλλωνα, ο Παντελής Αναστασόπουλος, ο οποίος-όπως είχε πρωτογράψει το tsipasblog.gr– σκέφτεται να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως πληροφορούμαι, ο συγκεκριμένος 35αρης επιχειρηματίας, που είχε περάσει και από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, θα δώσει το παρών στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο.

Αν και ήταν ενοχλημένος από την αντίδραση κάποιων, εντούτοις, το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό, και κατόπιν επικοινωνίας με τον ισχυρό παράγων και αντιπρόεδρο, Φίλιππο Καμίση, θεώρησε σωστό και πρέπον, να τον δουν. Να πει τους στόχους του και τον σκοπό του. Και στη συνέχεια, να προχωρήσει σε ελέγχο στον ισολογισμό της ΚΑΕ.

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να αναλάβει όλο τον Απόλλωνα, και τον Ερασιτέχνη. Να αναβαθμίσει όλα τα τμήματα, τα οποία δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν. Όπως το volley. Θέλει να ανεβάσει τον Απόλλωνα στην Α1, με οποιοδήποτε τρόπο (ακόμη και με αγορά ΑΦΜ) και να τον διοικήσει τεχνοκρατικά, με χορηγίες και συμπαίκτες.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος στο περιβάλλον του, δεν είναι εκατομμυριούχος. Σίγoυρα έχει πόρους, για να μπορέσει να στηρίξει την τεχνοκρατική διαχείριση του.

Επίσης, ο κος Αναστασόπυλος θέλει μαζί του και τον Καμίση, όπως και άλλα σημαντικά πρόσωπα από το νυν τιμ, που στάθηκαν στα δύσκολα στον Απόλλωνα. Γιατί θεωρεί πως πρέπει να είναι ενωμένος στην επόμενη μέρα.

Στόχος του, η υγιής ομάδα, με γεμάτο γήπεδο, με έμφαση στο πατρινό στοιχείο, στις ακαδημίες, στις δράσεις στις φιλανθρωπικές και στη συνέχεια να υπάρξει αδερφοποίηση με κολέγια αμερικάνικα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.