Παναχαϊκή : Καμία σχέση με το αφεντικό της

Γιώργος Μπάρλος - Νίκος Παπαδόπουλος

Η Παναχαϊκή και στην Ρόδο με τον Διαγόρα το πήγε έτσι. Πως έτσι, δηλαδή; Έτσι όπως το ξεκίνησε. Με βήματα όχι σταθερά. Διστακτικά και απροσανατόλιστα. Λες και περπατάει πάνω σε ναρκοπέδιο. Με συνέπεια να είναι αντίπαλος διαχειρίσιμος και σε ομάδα κατώτερη.

Αυτή ήταν η Παναχαϊκή και σήμερα. Οι «κοκκινόμαυροι» προηγήθηκαν με γκολ του Μπάτροβιτς στο 8′, ισοφαρίστηκαν με φάουλ του Ντοριβάλ και παρά την αποβολή του Σμυρλή στο 39′ δεν κατάφεραν στο β’ ημίχρονο να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. 1-1 τελικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λογικό, που δεν μπορούν να το χωνέψουν οι οπαδοί της. Πρώτος, όμως, από όλους, ο πρόεδρος της, Γιώργος Μπάρλος. Γιατί έφτιαξε ομάδα για πρωταθλητισμό και στα πρώτα δύο ματς (δύο ισοπαλίες, με Τρίκαλα εντός και Διαγόρα Ρόδου εκτός σήμερα) την είδε άχρωμη, άοσμη, άγευστη. Και κυρίως, άνευρη και χωρίς χωρίς τσαμπουκά. Να μπει στο γήπεδο και να δείξει ότι αυτή είναι το αφεντικό. Ο μεγάλος, που επιβάλει όρια και κανόνες. Δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με το αφεντικό της. Ο οποίος, και νευρικός και εξουσιαστικός χαρακτήρας είναι. Αυτά τα δύο, το νεύρο και το τσαμπουκά του Μπάρλου, αν εντάξουν στο παιχνίδι τους, ποδοσφαιριστές και ο coach Νίκος Παπαδόπουλος, η κατάσταση θα αλλάξει. Γιατί θα βγάλουν αντίδραση. Είναι σαν να κάνεις μαγκιές στον Μπάρλο και να μην στο ανταποδώσει. Αδύνατον αυτό!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.