Ο Μπάρλος, πήρε σκούπα ηλεκτρική

Ισοπαλία η Παναχαϊκή κι με αυτόν τον Διαγόρα της Ρόδου, και, για να μη χάσουμε το λογαριασμό, ήταν η δεύτερη σε δύο αγώνες πρωταθλήματος. Μα περισσότερο από όλα, ήταν η εικόνα της ομάδας, που δεν μπορεί και δεν ξέρει πως να σου επιβληθεί, που έκανε τον μεγαλομέτοχο της, Γιώργο Μπάρλο, να πάρει την ηλεκτρική σκούπα. Να διώξει, αλλά και να πάρει παίκτες. Κι άλλον προπονητή, άμα χρειαστεί. Για την ώρα, πάντως, δεν το σκέφτεται.

Έτσι, Άλμπερτ Μπρους, Κώστας Παπαδόπουλος και Ορέστης Μένκα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Από την άλλη, ο Δημήτρης Γκίνο, έρχεται αύριο στην Πάτρα, για να υπογράψει, ενώ γίνεται προσπάθεια για ένα δημιουργικό «δεκάρι».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η σκούπα του Μπάρλου, δείχνει άνθρωπο συγκεκριμένο, που δεν του φθάνει να βάζει τα λεφτά του και χαίρετε. Ξεχάστε τον. Θέλει να ασχοληθεί και με την ομάδα. Που λέμε, να είναι αφεντικό, όχι τουρίστας, όχι ξένος. Αντίθετα, ο Μπάρλος δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε γομολάστιχα. Σ’ όλα έχει λόγο. Τίποτα δεν αποφασίζεται στην ΠΑΕ αν δεν περάσει απ’ αυτόν. Κάνει, δηλαδή, εκείνο που κάνει ο Μαρινάκης, ο Ιβάν και ο Μελισσανίδης.

Καθόλου, λοιπόν, περίεργο, που πήρε τη σκούπα, πρώτα στα φιλικά το καλοκαίρι, με διώξιμο Ελέ, και τώρα, στη δεύτερη μόλις αγωνιστική. Και θα το ξανακάνει, αν χρειαστεί.

Ο Μπάρλος δεν είναι μόνο να πληρώνει. Είναι και για να γκρεμίζει, και να κτίζει ομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Πως μπλέχτηκε ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.