Η Παναχαϊκή δεν πιάνεται στο στοίχημα

Στην ατζέντα του τζογαδόρου πάντα υπάρχει μια ομάδα κελεπούρι στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Γιατί του έχει δώσει λεφτά. Γιατί θαρρεί πως την ξέρει απ΄ έξω κι ανακατωτά, με τα όποια κουσούρια της. Την έχει ”αφομοιώσει” τόσο που δεν τον αιφνιδιάζει ένα περίεργο αποτέλεσμα. Ένα ανάποδο αποτέλεσμα κόντρα στη… λογική πρόβλεψη.

Η Παναχαϊκή. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς. Πώς να την πιάσει κανείς την Παναχαϊκή, με την… ακανόνιστη πορεία της στο πρωτάθλημα. Μια είναι της υπέρβασης, νικάει και μάλιστα άνετα τα φαβορί Λεβαδειακό και Ξάνθη στην έδρα της, κάνει ..περίπατο με τον Απόλλωνα στην Λάρισα, σκορπώντας τον με 3 γκολ, που είναι και η μοναδική της εκτός έδρας νίκη…και την άλλη πέφτει στην κατρακύλα.. Είναι ανοικτή στη γκέλα, απλόχερα χαρίζει βαθμούς, με αντιπάλους πιο κάτω από τα κυβικά της, με ομάδες ”δεύτερες”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλοπρόσαλλη η Παναχαϊκή, που σήμερα, στις 14:45, στην Αγυιά, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Λάρισας και προσφέρεται να το στοιχηματίσουμε. 1.80 ο άσσος, 3.30 η ισοπαλία και 4.25 το διπλό.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα, είναι και τα over- under. Βέβαια, για τους πιο μυημένους, τους online-ικούς, πάνε στα πιο ψαγμένα. Για τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σύνολο γκολ του δεύτερου ημιχρόνου, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Διαβάστε επίσης : «Λιβανιστήρι» Nortenos στην απάτη της πολυμετοχικότητας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.