O Δρόσος “βλέπει” Μπάρλο να μην μπορεί άλλο και Παπαγεωργίου να “ζεσταίνεται”

Ο Δημήτρης Δρόσος είναι μόνιμα εγκατεστημένος στη Γλυφάδα, ζει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι, με τον σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, αλλά ξέρω πως έχει συνέχεια στο μυαλό του την Παναχαϊκή. Παρότι πέρασε ένας χρόνος, από τότε που χώρισαν.

Δεν άκουσες τι σου είπα; Έχει συνέχεια στο μυαλό του την Παναχαϊκή. Αδύνατον να την ξεχάσει. Με τίποτα. Είσαι με τα καλά σου; Ένα και παραπάνω χρόνο μετά, που δεν κάνει πια το παιχνίδι, αντί να κοιμηθεί κι αυτός εκεί κολλημένος; Δεν στο είπα για αστείο, αυτή η αλήθεια βγήκε από την Union1891. Μιας σελίδα στο facebook, που φτιάχτηκε καπακι με το που έκλεισε η σελίδα Δρόσου στην ομάδα. Και μέσω αυτής, που βέβαια ο ίδιος αμφισβητεί πως είναι αυτός από πίσω, καθώς ισχυρίζεται πως είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι- ποιοι δεν ξέρουμε και πιθανώς να μην μάθουμε ποτέ- αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς, δηλαδή βγάζοντας το φίλτρο και κρατώντας μόνο την ουσία, όπως αυτή προκύπτει από την δική μου οπτική, περνάει την δική του γραμμή. Τον κρατάει ζωντανό. Με όχι απίθανη και τρομοκρατική, σίγουρα πάντως σκληρή, σχεδόν όλες τις φορές, κριτική. Πράγματι. Και οπότε, λογικά, περιμένεις να σου πω, το πως “βλέπει” τα τελευταία επεισόδιά του έργου “Παναχαϊκή : Aγωνιστική κατηφόρα, Φύγε εσύ, έλα εσύ, κύριε Προπονητά και τσαμπουκάδες Μπάρλου”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η Παναχαϊκή δεν πιάνεται στο στοίχημα

Θα σου πω. Τα “βλέπει” όλα μαύρα, κατάμαυρα και σκοτεινά, στην μεγάλη καταιγίδα, που μόλις ξεκίνησε και δύσκολα θα αφήσει κάτι όρθιο στο τέλος. Για τον Μπάρλο, “βλέπει” πως κάνει το ένα λάθος πίσω πίσω από το άλλο και ότι έχει ζοριστεί πολύ οικονομικά. Ενώ τον Παπαγεωργίου, τον “βλέπει” να “ζεσταίνεται”.

Αυτά τα γράφει η σελίδα στο facebook, με το όνομα Union1891. Που ο φίλος μου ο Jim Drosos, να το ξαναπώ, με το μπαρδόν, διότι εύκολα μπορεί να παρεξηγηθώ, είναι κατηγορηματικός, στο ότι δεν γνωρίζονται καν. Εγώ ο Τσίπας, ο πνεύμα αιρετικός, λέω ότι διατηρούν σχέση και μάλιστα στενότατη.

Τέλος πάντων, διαβάστε όλο το κατεβατό κείμενο :

Η Παναχαικη σε …”Καταιγίδα” 0-0 και στον ….Καραισκακη ! Τελος Για φέτος ακόμα και η συμμετοχή στα Play-off.

Ακομη και στην ΑΡΤΑ κόντρα στους ουραγούς και εντελώς αδύναμους γηπεδούχους του Καραισκακη Αρτας η Παναχαικη έμεινε ξανά χωρίς γκολ και χωρίς νίκη δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον οτι βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.

Αυτην την φορά ,ούτε καν οι φανέλες δεν θύμιζαν Παναχαικη ! Παιζοντας Με τις “άσχετες” γνωστές ερυθρόλευκες και χωρίς όρεξη , πλάνο και Ψυχολογια , κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι ένα παιχνίδι Καραισκακη -Παναχαικης αν δεν έβλεπε κάπου γραμμένα τα ονόματα των ομάδων αφού οι δυο ομάδες που έβλεπε στο γήπεδο μπορεί να τις χωρίζει “άβυσσος “ σε όνομα και ιστορία αλλά να έδειχναν εντελώς ισοδύναμες μέσα στο γήπεδο !!!

Και αυτό όχι γιατί οι “μικροί” γηπεδούχοι έκαναν καμία τρομερή εμφάνιση μειώνοντας την απόσταση μεταξύ τους αλλά γιατί αυτοί που εκπροσωπούσαν χθες στην Αρτα την ιστορική Κοκκινομαυρη Κυρία έδειχναν και είναι πολύ μικροί για να σηκώσουν αυτό το βάρος .Η ομάδα που παρατάχθηκε χθες στην Αρτα δεν ήταν Παναχαικη ! Επρεπε να υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί απο το στήθος της το σήμα της ομάδας όχι τόσο για την εμφάνιση που ήταν όπως όλες οι προηγούμενες που έχει δώσει σε Φιλικα και επίσημα από το καλοκαίρι αλλά γιατί όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο και είχαν μια κάποια αρμοδιότητα για να προσφέρουν κάτι ήταν, “μικροί” , “άπειροι” “ερασιτέχνες” αλλά και “φοβισμένοι “ και “άδειοι” από ενέργεια για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας που έπρεπε να εκπροσωπήσουν.Ισως για αυτό στην ΜΟΝΗ “σωστή” απόφαση που πήραν χθες οι υπευθηνοι της ομάδας , αποφάσισαν να μην φορέσουν την τιμημένη Κοκκινομαυρη και να παραταχθούν με μια “ουδέτερη” άσπρο – κόκκινη ξέροντας από την αρχή ότι δεν μπορούν να κάνουν ούτε το ελάχιστο από αυτό που απαιτεί η ιστορία και το όνομα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Οπου και να κοιτούσες χθες στην πλευρά της Πατρινης ομάδας έβλεπες απογοήτευση και ερωτηματικά .

Ολοι έδειχναν ότι ξέρουν ότι σε λίγο αυτό το Τσιρκο(βιτς) που είχε γίνει από το καλοκαίρι θα είναι παρελθόν και αυτοί θα τρέχουν από επιτροπή σε επιτροπή να διεκδικούν μισθούς και συμβόλαια .Τα ψέμματα για την αγωνιστική αξία της ομάδας είχαν τελειώσει στην Κρήτη στο Ματς -Παρωδια κόντρα στην Ιεραπετρα και στην Αρτα πήγαν αναγκαστικά μόνο κάποια κουρασμένα και χωρίς όρεξη μέλη αυτού του θιάσου ,μόνο και μόνο η γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο η γιατί ήθελαν να διατηρήσουν το δικαίωμα της προσφυγής που θα κάνουν αργότερα σχεδόν όλοι τους.

Ο “Προπονητης “ και ο βοηθός του όπως ήρθαν έφυγαν πριν καν γυρίσουν στην Πατρα , αφού κανείς δεν κατάλαβε εντός και εκτός ομάδας τι σκοπό είχε αυτή η αλλαγή στον πάγκο πριν 15 μέρες διώχνοντας τον πιο έμπειρο προπονητή της κατηγορίας και παίρνοντας τον πιο …άπειρο , πέρα φυσικά απο το οικονομικό όφελος που είχε η ομάδα διωχνοντας τον ακριβό Παπαδοπουλο και παίρνοντας τον “Τσάμπα” Παρασκευόπουλο.

Ολοι ξέραμε και είχαμε δει ότι δεν ήταν έτοιμος για αυτό το …επαγγελματικό άλμα αλλά πάλευε σε κάθε παιχνίδι .Χθες είχε την εικόνα “μελλοθάνατου “ που περπατά προς την γκιλοτίνα .

Και δεν ήταν μόνο αυτός.

Ολοι είχαν εικόνα που έδειχνε ότι δεν ήθελαν να είναι εκεί . Ακομη και ο γνωστός- Φιλος του προέδρου Τσιρκοβιτς που νομίζει ότι το καθήκον του και η δουλειά του αρχίζει και τελειώνει με το ΗΙ-5 που κάνει με τους παίκτες πριν το παιχνίδι και το Παναχαικη …που ΠΡΕΠΕΙ να μαζέψει όλους τους παίκτες στο τέλος για να φωνάξουν.Αντιθετα από αλλά παιχνίδια που διαμαρτύρεται εκνευριστικά και αδικαιολόγητα με κάθε σφύριγμα η κάθε φάουλ των αντιπάλων βγάζοντας εικόνα παράγοντα τοπικού επιπέδου Χθες ήταν …πιο Light , πιο ήρεμος και καθόταν πιο βαθειά στον πάγκο.

Στον αγωνιστικό Χωρο μια από τα ίδια.

Τα “βαρειά” χαρτιά της ομάδας ξενερωμενα από την κατάσταση και τις δηλώσεις του προέδρου στο …Facebook ,ήταν στο γήπεδο …αναγκαστικά .

Ο Πλιατσικας της …Σαλκε και της εθνικής έκανε το ένα τσαφ με το το άλλο και κάθε που η μπάλα πήγαινε στα πόδια του …απογειωνόταν σε ύψος άνω των 15 μέτρων.

Ο Αραβιδης της ΑΕΚ και τις εθνικής που είχε ανακηρυχθεί σημαιοφόρος” αυτής της ομάδας από το καλοκαίρι , για να κάνει ένα απλό κοντρόλ ήθελε 2 και 3 προσπάθειες , βγάζοντας εικόνα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Ο Μπρους σε κάθε επαφή του έκανε 3 Φαουλ θέλοντας να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την συμμετοχή του στην φάση.

Ο Κουσκουνας ξεκίνησε από τον …πάγκο τραυματίας και όταν μπήκε μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι τουλάχιστον θέλει να προσφέρει ήταν εμφανώς ανέτοιμος.

Ο Αποστολοπουλος …τραυματίας και αυτός στο βάθος του πάγκου ,βυθισμένος στις σκέψεις του προσπαθούσε να καταλάβει που ήρθε και πως θα τελειώσει όλο αυτό.

Ο Μπατροβιτς χαρούμενος που υπάρχει..

O Τσερουτι στην ομάδα και τον κάνει και δείχνει υποφερτό για ξένο έκοβε βόλτες εντός γηπέδου στην λιακάδα , χωρίς καν να χρειαστεί να στείλει μήνυμα στο 13330.

Ο Τσερουτι στην δουλειά του !

Μετά τον Ελευθεροπουλο ,τον Λουμπαρδεα και τον Παπαδοπουλο έστειλε στο ταμείο ανεργίας και τον Παρασκευόπουλο , και ήδη ψάχνει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποφασίσει να τον έχει βασικό για να παίζει ουσιαστικά με 10 όλο το παιχνίδι η ομάδα για να πάρει σειρά για ΟΑΕΔ .

Τι έμεινε από την “καραβιά” των αστέρων που ήρθαν το καλοκαίρι ? Ο Μακροπουλιωτης να αναρωτιέται γιατί τον “ξέθαψαν” στα τελευταία 2 ματς αφού στα φιλικά και στα πρώτα παιχνίδια είχε κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι του πέφτει βαρειά η ΣΛ2.

Ο πάντα φιλότιμος Πανος να κοιτάει αρχικά από τον Παγκο και μετά από προνομιακή θέση VIP εντός των γραμμών το παιχνίδι να εξελλίσεται.

Ο Αργυροπουλος μόνιμα τραυματισμένος απλά βλέπει το όνομα του στο ρόστερ όπως όλη την χρόνια και ήδη να ψάχνει τις επαφές του για επιστροφή του στην ..Επισκοπη αφού βλέπει ότι δεν έχει μέλλον στην κοκκινομαυρη .

Ο Σουλης στον πάγκο να αναπολεί τις μέρες του …γίγαντα Οφρυδοπουλου που τον είχε σταθερά Νο1 και δεν έβλεπε καν Κολοβουρη που ήταν σαν να μην υπάρχει.

Ο Μενκα να βρίσκεται στην …Ξάνθη παρακολουθώντας το εκεί μεγάλο ντέρμπι.

Ο Φαζος στον Ιωνικο να περιμένει να πάει το 90’ ξέροντας ότι σε αυτό το λεπτό πάντα πανηγυρίζει με την φανέλα του Ιωνικού και τέλος ο Τζοαο Το “δώρο” να χαμόγελα από την Αργεντινή γεμάτος ικανοποίηση δικαιωμένος από τις εξελίξεις για το ότι πρόλαβε και “πήδησε” από το καράβι πριν καν βγει από το λιμάνι.

Επιτυχία μεταγραφών ??? ….0/14 !!!!

Μετα από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις του καλοκαιριού η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι όλο και πιο οδυνηρή και πιο σκληρή από εβδομάδα σε εβδομάδα και κανείς δεν ξέρει που θα έχει σταματημό αυτός ο κατήφορος .

Ηδη Ο Μπαρλος βρίσκεται σε ασφυξία και σε πίεση χωρίς τέλος , Ο Παπαγεωργιου “ζεσταίνεται” , Ο Αντώνιου περιμένει το τηλέφωνο για την αλλαγή σκυτάλης για να αναλάβει προπονητής και οι φίλαθλοι παρακολουθούν για άλλη μια φορα τα τελευταία χρόνια το ίδιο έργο με διαφορετικούς (?) πρωταγωνιστές ελπίζοντας οτι ο Μπαρλος θα αντεξει και θα κάνει την έκπληξη για μια ακόμα φορα αντέχοντας κάτι που εξ αρχής ήταν δύσκολο να αντέξει.

Σε λίγο το πρωτάθλημα θα τελειώσει και τυπικά αφού ουσιαστικά για μας έχει τελειώσει ήδη , οι ειδήσεις για πρόσφυγες παικτών θα πολλαπλασιαστουν και οι γνωστές καλοκαιρινές διεργασίες/συζητήσεις για το ποια διοίκηση θα έχουμε με την έναρξη της νέας σαιζόν θα δίνουν και θα περνούν .

Η φετινή ομάδα θα διαλυθεί και τυπικά αφου ουσιαστικά ήδη είναι παρελθόν και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα μας βρει με 3-4 πιτσιρικάδες που θα έχουν απομείνει στο ρόστερ και άλλους 10-12 που θα ψάχνουμε τροπο πως να τους ξεφορτωθούμε .

Ο ερασιτεχνισμός που υπήρχε φέτος σε όλα τα επίπεδα και που χαρακτήριζε όλες τις φετινές κινήσεις και επιλογές δείχνει ότι ήρθε ώρα να περάσει στο ταμείο για να πληρωθεί .

Ο λογαριασμός θα είναι μεγάλος .

Αν αρκεί στον Μπαρλο η επιμονή , το πείσμα και το πάθος που έχει για να πετύχει το ξέρει μόνο αυτός . Το ότι όμως μέρα μέρα του στερεύουν το καθαρό μυαλό και οι οικονομικές δυνατότητες είναι ολοφάνερο και στον πιο αδαή. Βρίσκεται σε μεγάλη πίεση και μπροστά μεγάλα σε αδιέξοδα και κάνει συνεχώς λάθη.

Το ένα μετά το άλλο , το ένα πιο μεγάλο από το προηγούμενο .Αν μπορεί , θέλει και έχει τις δυνάμεις πρέπει να πάρει τώρα γρήγορα τις αποφάσεις που απαιτούνται να δείξει σοβαρότητα για να βγει το οικονομικό πλάνο και να στηριχθεί από όλους εν όψει νέας χρονιάς . Καθε μέρα υπάρχει και ένα νέο πρόβλημα και όσο αν όλοι τον… καταλαβαίνουν και τον δικαιολογούν ακόμα ,σύντομα δεν θα το κάνουν αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και αυτή η εικόνα της ομάδας .

Αν δεν θέλει η δεν μπορεί πρέπει να φροντίσει να αφήσει την ομάδα όσο πιο κοντά σε αυτό που την παρέλαβε τουλάχιστον για να μην οδηγήσει την ομάδα στον αφανισμό , γιατί τότε θα πάει χαμένη και η δίκη του υπερ προσπάθεια αλλά και όλων των άλλων πριν άσχετα ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο .

Η Κατάσταση γύρο και μέσα στην ομάδα είναι αποπνικτική και αυτό πρέπει κάπως να αλλάξει …χθες !

Οπως δεν έφτασε αγωνιστικά στην ομάδα φέτος ο συγκινητικός Ανακογλου ,ο Σταθερος Κολοβουρης και κάποια σκόρπια καλά παιχνίδια του Λαρεα ,του Πλιατσικα και του Μουστακοπουλου στην ομάδα και ήρθε η κατάρρευση παρουσιάζοντας πλέον μια ομάδα που η εικόνα της προκαλεί λύπη , έτσι θα ξεχαστούν γρήγορα και τα …προπονητικά και τα λεωφορεία και η γενναιότητα να βγει μπροστά αν το Τσουναμι των υποχρεώσεων πνίξει και προκαλέσει ασφυξία στην ομάδα.

Το παζλ είναι δύσκολο και οι λύσεις περιορισμένες αλλά όπως αυτός είπε στην αρχή της χρονιάς όλοι κρίνονται βάση αποτελέσματος και τώρα είναι η σειρά του να κριθεί από το αποτέλεσμα που θα φέρει .Οπως αυτός έκρινε χωρίς να έχει τίποτα προσωπικά όπως δήλωσε τους Λουμπαρδεα -Ελευθεροπουλο -Παπαδοπουλο χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό έστω και αν είχαν πολλά έστω και αν ήταν όλοι δικές του επιλογές.

Ετσι τώρα σύμφωνα με το πως θα διαχειριστεί αυτήν την παταγώδη αγωνιστική αποτυχία και πως θα οργανώσει την επομένη χρόνια που θα είναι το δικό του αποτέλεσμα , θα τον κρίνει και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας χωρίς και σε αυτόν να αναγνωριστούν τα οποία και πολλά ελαφρυντικά είχε και έχει.

Ο χρόνος και εξελίξεις τρέχουν και η πρόσληψη Καραπιτσου στην θέση προπονητή με το δίπλωμα του …Ταραση ξανά δείχνει απλά σαν απόφαση να βγάλουμε τον μήνα παρά να οργανώσουμε το μέλλον.

Ασπίδα της ομάδας είναι οι οπαδοί της , Οργανωμένοι και Μη.

ΥΓ Η ΠΑΕ συγκάλεσε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ σε ένα απόλυτα ξεκάθαρο τοπίο που είναι το εξής απλό.

Ο Μπακαλαρος ήρθε στην ΠΑΕ όταν υπέγραψε σαν Χορηγος ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ με τους “Συμμαχους” και έφυγε όταν υπέγραψε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Σαν μέτοχος με τον Καλογεροπουλο.

Με την σειρά του αυτός ήρθε σαν ΧΟΡΗΓΟΣ υπογράφοντας ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ με τους ” 9 Συμμαχους” ενώ έφυγε έχοντας υπογράψει ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ σαν μέτοχος Στον Μπαρλο που ήρθε Χορηγος Υπο γράφοντας ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ με τον Καλογεροπουλο και θα φύγει σαν μέτοχος Υπο γράφοντας ιδιωτικό συμφωνητικό με όποιον επιλέξει !!!!

Μετοχές στο όνομα του Δεν έχει κανένας ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !!

Ο Καλογεροπουλος που δεν έχει μετοχές αλλά έχουν τα ξαδέλφια του έχει υπογράψει συμφωνητικό στον Μπαρλο (για τις μετοχές που δεν έχει) , χωρίς να έχει καν το δικαίωμα να το κάνει αφού ούτε εξόφλησε τα παλιά χρέη ως όφειλε βάση Συμφωνητικών που υπέγραψε για να πάρει την ΠΑΕ με τους 9 συμμάχους ούτε πέρασε ένας χρόνος που ήταν το χρονικό διάστημα που του απαγορεύονταν να μεταβιβάσει την ομάδα , πιθανόν δεν θα παραστεί .αλλα θα εκπροσωπηθεί απο δικηγόρο.

Ο Λαμπροπουλος και Σια έχουν μετοχές αλλά δεν τις θέλουν προσπαθώντας να τις ξεφορτωθούν έχοντας υπογράψει Συμφωνητικα Παραχωρησης στον Καλογεροπουλο δεν θέλουν να παραστούν αλλά μάλλον πρέπει να το κάνουν και μάλλον Τωρα υπερ Μπαρλου για να αποφύγουν παραπάνω αντιδράσεις και προβλήματα.

Ο Κατσουρανης ,Μαρλαφεκας και Σια έχουν μετοχές κανείς δεν ξέρει αν τις θέλουν και γιατί αλλά δεν έχουν υπογράψει κανένα συμφωνητικό Παραχωρησης σε κανέναν θα παραστούν δια αντιπροσώπου κατα πάσα πιθανότητα.

Ο Κουναβης έχει μετοχές και τις θέλει δεν τις έχει παραχωρήσει σε κανένα για να έχει θέση και λογο στα τεκτενομενα της ομάδας αλλά δεν θέλει να είναι ούτε μαζί ούτε κατα του Μπαρλου .Σιγουρα θέλει να είναι στην ομάδα μαζί με Παπαγεωργιου αν δεν θέλει να συνεχίσει ο Μπαρλος και θα είναι στην Συνελευση για να παρακολουθεί το θέμα και να ελέγχει την κατάσταση.

Ο Δροσος Εχει Ιδιωτικο συμφωνητικό και καταθέσεις στην ΠΑΕ έναντι αγοράς Μετόχων , ψάχνει τις μετοχές του που θέλει αλλά δεν έχει και δεν ξέρει από ποιον να τις πάρει δεν έχει όμως δικαίωμα να παραστεί. Και τελος ο Μπαρλος θέλει τις μετοχές να τις πάρουν οι άνθρωποι του αφού το μόνο που έχει στα χέρια του είναι ένα συμφωνητικό από κάποιον που δεν είχε το δικαίωμα να του παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών αλλά μόνο ένα μικρό μέρος αυτών μέσω συγγενών και φίλων και θέλει να ξεκαθαριστεί τώρα το τοπίο που είναι δύσκολη η κατάσταση και δύσκολα θα θελήσει κάποιος να πάρει η να κρατήσει μετοχές -πρόβλημα στα χέρια του ώστε να είναι αυτός που θα κατευθύνει τις οποίες εξελίξεις δείχνουν να έρχονται για να μην πάθει ότι ο Δροσος και επιλέξουν άλλοι για το επόμενο βήμα όταν αυτός 1 χρόνο τώρα έχει φορτωθεί όλα τα προβλήματα και τις ευθύνες.

Ειτε επιλέξει να μείνει είτε να φύγει νιώθει ότι πρέπει να είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και αυτή η συνέλευση είναι το τελευταίο παράθυρο να το κάνει αφού ακόμα έχει τον έλεγχο της ομάδας αλλά και την στήριξη του κόσμου κάτι που όμως αλλάζει εύκολα με τα τόσα προβλήματα που βγαίνουν στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά και ο ίδιος .Πολλα νομικά θέματα , πολλά συμφωνητικά δεξιά και αριστερά και ένα θολό τοπίο που δύσκολα ξεκαθαρίζει άμεσα αλλά εύκολα ελέγχετε την δεδομένη στιγμή που η εμπλοκή με την ΠΑΕ όλων των ενδιαφερομένων είναι τρομερά δύσκολη λόγω των χρεών που κανείς δεν ξέρει που έχουν φτάσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.