Παναχαϊκή, Νύχτα, Λοιμωξιολόγοι, Γιατροί και το “ναρκωτικό” των Μέσι-Ρονάλντο, που έφερε στην Πάτρα

Για όλους και για όλα, τοποθετήθηκε στο Tsipas Radio ο Νάσος Κωταντούλας, που είναι γνωστός φυσικοθεραπευτής και με την ιδιότητα αυτή, ήταν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, επί προεδρίας Αλέξη Κούγια.

Πολύ «φουριόζος» μπήκε στη κουβέντα, η οποία ξεκίνησε με το σήμερα της πατρινής ομάδας, λέγοντας που του φαίνεται αρκετά ενθαρρυντικό και του αρέσει, που ο σημερνός πρόεδρος, δηλαδή ο Γιώργος Μπάρλος, είναι από εδώ και όχι κάποιος ξένος. Ο οποίος στην αρχή, ναι θα έβαζε κάποια χρήματά, αλλά μετά, δεν θα ασχολούταν και τόσο…Και θα φτάναμε στο σημείο, να αποχωρήσει. Όπως τόσες άλλες φορές, που έχει συμβεί, προσθέτει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάνω σε αυτή του την σκέψη, αναφέρει πως το γεγονός που και οι γύρω γύρω, που έχουν επιλέγει από τον κύριο Μπάρλο, για να τον στελεχώσουν, είναι από την περιοχή, τον κάνει να του δώσει συγχαρητήρια. Επίσης, εύσημα του δίνει και για τη λύση που έδωσε στο μόνιμο και χρόνιο πρόβλημα της Παναχαϊκής, με το να φτιάξει το προπονητικό κέντρο “Αλέξανδρος Σπανός” στην Οβυά.

Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης, ο κος Κωταντούλας στάθηκε και σε άλλα θέματα, είτε της επικαιρότητάς, είδα δικά του, επαγγελματικά. Τα χώνει στους λοιμωξιολόγους και τους κυβερνώντες, για την στάση τους ως προς την πανδημία, μα κυρίως για το παρατεταμένο λουκέτο που έχουν βάλει στη νύχτα. Βέλη, όμως, πετάει και στους γιατρούς, σε κάποιους γιατρούς, που στις μέθοδος ανάρρωσης για τους μυϊκός πόνος, τις περισσότερες φορές, ως πρώτη λύση, συστήνουν το χειρουργείο. Κάτι γιο το οποίο, ο γνωστός πατρινός φυσικοθεραπευτής, διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως. Για αυτόν, πρέπει αν συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Με άλλα λόγια, το χειρουργείο πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή.

Και τέλος, αναφέρεται στις μαγικές ιδιότητες της Κρυοσάουνας Ολόσωμης Κρυοθεραπείας, που, όπως λέει, επιδρά πάνω σου σαν το ναρκωτικό, Αρκεί να κάνεις μια φορά και θα θες συνέχεια..Μέσι Ρονάλντο, Λεμπρόν Τζέιμς είναι φαν αυτού και χάρς στον Νάσο Κωταντούλα, τώρα ήρθε και στην Πάτρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.