Παναχαϊκή για να μην χαθεί, μελέτη σε αυτές τις περιπτώσεις

Παναχαϊκή του σκανδάλου με τα στημένα. Στιγμές χάους και διάλυσης. Τα όσα μαθαίνουμε είναι τόσο απίστευτα, που δεν θυμόμαστε να έχουμε ζήσει τα ίδια, από το 1891 -που γεννήθηκε- μέχρι σήμερα. Μια ομάδα στην απόλυτη καταστροφή. Πολύ κοντά είναι. Όχι πως πριν η καταστροφή ήταν σε μεγαλύτερη απόσταση. Απλώς μετά το τελευταίο επεισόδιο του δράματος, οι μάσκες έπεσαν τελείως.

Ακόμα και μετά από αυτό, ξέρουμε τι θα γίνει, μην περιμένετε και πολλά. H υπόθεση θα γράψει για λίγες ημέρες ακόμη και θα..ξεχαστεί. Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τα παχιά λόγια πως δεν το εκμεταλλευτήκαμε, δεν το αξιοποιήσαμε. Με μια άλλη κουβέντα, η Παναχαϊκή θα παραμείνει Παναχαϊκή. Εννοείται πως και έτσι, παρουσιάζει αγοραστικό ενδιαφέρον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναδεικνύονται από το ρεπορτάζ, τέσσερις επενδυτικές περιπτώσεις έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι. Η πρώτη, κάτι που προωθείται από τον Πέτρο Σταθάκη και τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα. Η δεύτερη, η γνωστή, αυτή από την Βόρεια Ελλάδα. Για να “παντρευθούν” πάνε αυτές οι δύο και χωρίς την συμμετοχή του πατρινού βενζίνα. Η τρίτη, Αλέξης Κούγιας, αρκεί βέβαια να του ζητήσουμε συγνώμη. Και η τέταρτη, έχει το ονοματεπώνυμο Δημήτρης Δρόσος.

Διαβάστε επίσης : Για τον κόσμο είναι ένοχος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.