Η Παναχαΐκή, οι οργανωμένοι και ο Καλογερόπουλος

Ο Καλογερόπουλος με την συνταγή του Δρόσου?

Ο Σάκης Καλογερόπουλος, μετά το τέλος της προχθεσινής γενικής συνέλευσης, μίλησε με οργανωμένους φιλάθλους της Παναχαϊκής, που περίμεναν έξω από τον χώρο.

Έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με τον Δημήτρη Δρόσο, για τον οποίο επιβεβαίωσε ότι έχουν δικαστική αντιπαράθεση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τους τόνισε ότι θα υπάρξουν καλές μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας για να είναι στην πρώτη τετράδα και να παλέψει για την άνοδο.

Τι είπανε οι γνήσιοι και αυθεντικοί Παναχαΐκάκιδες στο νέο αφεντικό της ομάδας, αφενός με τη παρουσία τους έξω από την συνέλευση, αφετέρου με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν και έλεγαν εν συντομία «Είχαμε μια πρώτη κουβέντα. Δεν γίναμε σοφότεροι σε κανένα ζήτημα»; Τα ίδια σχεδόν λόγια που είχαν πει και προγενέστερα, σε Κούγια, συμμάχους και Δρόσο. Η Παναχαΐκή είμαστε εμείς. Η Παναχαΐκή δεν θα είναι μόνο η ομάδα που εσύ θα χτίσεις, με παίκτες προσωπικής σου επιλογής. H Παναχαΐκή, η πραγματική είμαστε εμείς, οι θαρραλέοι που χωρίς κανένα δικό μας όφελος προασπίζουμε ξεκάθαρα το καλό της ομάδας. 

Αποτυχία αντίληψης ότι δεν σ’ αρέσει κάτι, δεν μιλάς. Αυτή είναι η λαθεμένη θέση του οπαδού. Αν είναι ανάγκη, πρέπει να βρίσεις, να απαιτήσεις τούτο και το άλλο. Για το λόγο ότι, η ομάδα ανήκει στο λαό της, επειδή δεν υπάρχει ομάδα χωρίς τον κόσμο της. Καμία. Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να έχει άποψη στα διοικητικά. Όχι το άλλο. Δεν είμαι διοίκηση, δεν θέλω να διεκδικήσω το καλύτερο μέλλον της ομάδας μου, δεν σηκώνω χέρι. 

Τελειώσαμε; Μη βιάζεσαι. Μιλάει ο Τσίπας. Για την αυριανή σελίδα της Παναχαΐκής θα αποφασίσει μόνο ο Καλογερόπουλος. Κανείς άλλος. Αν δεν έχει ήδη αποφασίσει κιόλας. Το πιθανότερο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σκέψη του μεγαλομετόχου, όπως έχει εκδηλωθεί στα δημοσιεύματα που διαβάζουμε, είναι να κάνει ολικό «λίφτινγκ» ενόψει της νέας χρονιάς.

Τι λέει ο ίδιος :

Έχω διάθεση να δουλέψω και θέλω να πάω ψηλά την Παναχαΐκή. Αφήστε με να δουλέψω και θα τα καταφέρουμε. Γι αυτό και επέλεξα η Παναχαΐκή να πάει στην Ολλανδία για προετοιμασία. Πότε πήγε η Παναχαική σε τέτοια αθλητικά κέντρα στην Ολλανδία που θα πάει φέτος, Θέλω να οργανώσω την Παναχαΐκή σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.