Η Παναχαΐκή έχασε ή το Καραϊσκάκη νίκησε ;

Η Παναχαΐκή έχασε ή το Καραϊσκάκη νίκησε ;

Αυτό είναι φασιστικό. Να παίζουν δυο ομάδες και τα ΜΜΕ να γράφουν μόνο για τη μια. Η άλλη δεν υπάρχει. Για παράδειγμα. Το ματς τελείωσε 2-0 και μας λένε ότι “Η Παναχαΐκή δεν κέρδισε στην Άρτα την ΑΕ Καραϊσκάκη”. Αν κέρδιζε το Καραΐσκάκη θα λέγανε “Η Παναχαΐκή έχασε από το Καραΐσκάκη”.

Το αυτό ισχύει για κάθε δημοφιλή ομάδα. Τα ΜΜΕ είναι υποταγμένα στο μπούγιο του κόσμου. Έτσι και για το ματσάκι χθες στην Άρτα. Η τοπική ομάδα είναι απλά η… αντίπαλος. Όποιο αποτέλεσμα και να προκύψει θα… αφορά την μεγάλη ομάδα, στην περίπτωση την Παναχαΐκή. Έστω κι αν αγωνιστικά οι δυο αντίπαλοι δεν διαφέρουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι προκλητικό να πιστώνουν απαιτήσεις νίκης από την Παναχαΐκή, όταν αντιμετωπίζει ομάδα που δεν υστερεί, για να μην πούμε ότι υπερτερεί παικτικά. Βεβαίως, η ομάδα της Άρτα δεν έχει το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα της Παναχαΐκής, αλλά και η Παναχαΐκή σε σύγκριση με τον αντίπαλο είναι καλύτερη μόνο στο… όνομα.

Αν, λοιπόν, θέλουμε να βλέπουμε σωστά κι όχι καταναλωτικά, εμπορικά, θα πούμε ότι κατάφερε η ΑΕ Καραϊσκάκη να πάρει τη νίκη και πολύ λογικό που η Παναχαΐκή υπέστη την ήττα. Αυτά τα γνωστά, ότι έκανε γκέλα η Παναχαΐκή και πάει και ο στόχος της 6αδας είναι πεοθηλασμός στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ηλίας Τσίπας μιλάει στο Sport24 Radio Πάτρας για την επόμενη μέρα στην Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.