O Ζαγοράκης απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ αν πέσει ο ΠΑΟΚ

O Ζαγοράκης απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ αν πέσει ο ΠΑΟΚ

Με μια αιχμηρή, αν και προσεκτική δήλωση, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον εφαρμοστεί η εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Σε μια προσωπική του δήλωση ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ τονίζει ότι «εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου». Πάντως, από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν έδειχναν ιδιαίτερα ανήσυχοι για την υλοποίηση της «απειλής» Ζαγοράκη, καθώς ακόμη δεν έχει υπάρχει οριστική απόφαση για την υπόθεση υποβιβασμού του ΠΑΟΚ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ολόκληρη η δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.
Θ. Ζαγοράκης».

Πηγή: iefimerida.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.