Παίκτης μέχρι να πεθάνει

Ηλίας Τσίπας - Δημήτρης Δρόσος

Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φωτισμένος. Αν έχει το χάρισμα πνευματικών δυνάμεων τέτοιων, που να του επέτρεπαν να προβλέπει το μέλλον, να εξηγεί απόκρυφα πράγματα και να προτείνει σωτηρία της ανθρώπινης ψυχής. Άλλο μας ενδιαφέρει. Ότι αναγνωρίστηκε από τους συγγραφείς και τους φιλόσοφους της ιστορίας, όχι τίποτα τσίρκουλα της γειτονιάς, φουκαράδες και θρησκευάμενους, ότι πρόκειται για έναν, ο οποίος είναι παίκτης, με τα πάνω και τα κάτω στην απόδοση του. Αλλά είναι παίκτης, χωρίς αμφιβολία.

Ο πατρινής καταγωγής Δημήτρης Δρόσος, σίγουρα, θα πεθάνει παίκτης. Τη μεγάλη μπάλα την έπαιξε στην μπασκετική ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όπου δίδαξε. Έκανε τα κόλπα του και στην Παναχαϊκή, αμέσως μετά τους Συμμάχους και πριν τον Σάκη Καλογερόπουλο, αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον είδα χθες στο καφέ Padam στη Γλυφάδα, είπαμε πολλά, και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Σ’ όλη τη ζωή του, θα βρίσκεται σε μια κατάσταση διαρκούς «παιχνιδιού». Μέχρι να πεθάνει.

Διαβάστε επίσης : Δημήτρης Δρόσος στο Tsipas Radio – Οι τελευταίες εξελίξεις στην εξίσωση της Παναχαϊκής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.