Παιχνίδι σκάκι και τακτικής από τον Λιβάνη, που δεν είναι πια στον Τσακουμάκο – Τα δύο άκυρα, η επίσκεψη στο Fantasia και το άνοιγμα στον Μπερτάκη, να γυρίσει σε αυτόν

Η επίσκεψη Γιώργου Λιβάνη στο Φαντασία. Το νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη. Έγινε βράδυ της Παρασκευής. Μια επίσκεψη, που δεν την παραγνωρίζεις. Δεν λες έγινε μόνο για διασκεδαστικούς λόγους. Και έχει λογική. Πολύ λογική.

Επειδή όπως και πάλι πρώτο το αποκάλυψε το Tsipas Blog, έχει φύγει πια από τον Γιάννη Τσακουμάκο. Επειδή έχει απορρίψει δύο προτάσεις, ως πιθανούς προορισμούς, για την επόμενη μέρα του. Και επειδή το παιχνίδι παραμένει ανοιχτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Λιβάνης είναι έξυπνος, πανέξυπνο παιδί, είναι στο φουλ και μεγάλες οι απαιτήσεις του πια. Ασυζητητί, με τα χίλια, θα ήθελε, να γυρίσει στον Μπερτάκη, σε αυτόν. Γιατί ξέρει ότι στην βιομηχανία της νύχτας και των τραγουδιστών, είναι στην κορυφή, με αμέτρητες επιτυχίες .

Από την άποψη αυτή, του έκανε άνοιγμα, προσέγγιση, με το να πάει βόλτα στο Φαντασία (που ούτε απέξω δεν θα πέρναγε, αν ήταν ακόμη στον Τσακουμάκο). “Πάρε με και βάλε χειμώνα εδώ, με Οικονομόπουλο, και μια γυναίκα, τύπου Ηβη Αδάμου”, ήταν σαν να του είπε. Σαν να τον ακούω.

Δεδομένο ότι ο Ιακωβίδης, θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, στην επιχείρηση με το κωδικό : Το σύστημα αποφάσισε : Ήρθε η ώρα να γίνει Αρχηγός.

Ένας παιχνίδι σκάκι και τακτικής στη ζούγκλα της νύχτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.