Luxury Spa Services : Καταργεί το κουρασμένο σώμα, το άγχος και την κόπωση – Τώρα και στην Πάτρα

Όλη μέρα τρέχεις σαν το τρελό στους δρόμους, αλλιώς δύσκολο να επιβιώσεις σήμερα. Είναι πολύ σκληρό το σήμερα. Και πολύ λογικό, που το κορμί σου που είναι κουρασμένο. Και δεν θες να είναι άλλο κουρασμένο. Θέλεις να ‘σαι περήφανος για το σώμα σου, να αισθάνεται περίφημα μ΄ αυτό. Να είναι σύμμαχος σου. Τι θα κάνεις για αυτό ; Θα ξοδέψει ώρες ατέλειωτες σε πιλάτες, σε αεροβικές, με πολυμηχανήματα γυμναστικής, βάρη, διατάσεις ; Ή θα βάλεις τα ειδικά καλσόν που λανσάρει το τηλεμάρκετιγκ ; Τα γνωστά δηλαδή κόλπα.. Μην πάμε στα ίδια. Όχι με τα ίδια κόλπα, που ναι… διώχνουν τις κοιλιές, που μαζεύουν τα παχάκια. Αλλά σε κουράζουν και είσαι ήδη κουρασμένος. Θες κάτι άλλο, πιο χαλαρωτικό, απλά να είσαι ξαπλωμένος και αν σου φύγει όλη η κούραση, το άγχος.

Το βρήκα. Το “Luxury Spa Services”. Το έψαξα και το βρήκα. Το αυτί μου το πήρε. Όχι κάπου που θα πρέπει να κάνω χιλιόμετρα πολλά, δεν το λες και τόσο έξυπνο.. Η τοποθεσία που θα το βρείτε, είναι μέσα Αγυιά, Ιπποδάμου 6, στον 3ο όροφο και τηλ 698 3708 363. Όπως το καταλάβατε, για την πόλη της Πάτρας μιλάμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με μια επίσκεψη και σε «τσιμπάνε», σε αιχμαλωτίζουν, και θες συνέχεια και συνέχεια, λες και είσαι μέσα στο παράδεισο. Όλα μοιάζουν τόσα μαγικά, λες και το έψαχνες χρόνια.

Και να εξηγήσω σχετικώς. Μυχαλαρωτικό μασάζ, σε όλο το σώμα για σωματική ευεξία, από κοπέλα της επιλογής σας, 50’ συνεδρίας στα 30 ευρώ. Μασάζ με 4 χέρια, 50 λεπτά στα 50 ευρώ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα καναπές και σαλόνι
Μπορεί να είναι εικόνα καναπές, σαλόνι και κείμενο που λέει "Νέα Προσφορά"
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.