Όταν τα σημάδια δείχνουν για Romeo, Yayaz εποχής…Σαντικάι

Δεν μοιάζει με τυχαίο, αλλά δείχνει πέρα για πέρα να συνδέεται με αυτό που ταρακούνησε για τα καλά, την νυχτερινή Πάτρα..Όπως το μετέφερε το Tsipas Blog. Και για να διαλύσουμε κάθε υποψία ενδεχόμενης …αμφισβήτησης, από διάφορους καλοθελητές, το ξεκαθαρίζουμε, ότι είναι αληθινό. Πιο αληθινό δεν γίνεται. Αφορά το πώς ένα πανίσχυρο στέκι, όπως το Romeo, μετά από πολλά χρόνια, αλλάζει σελίδα. Από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τον Γιάννη Αλεξόπουλο, από αυτή την «συμμαχία», πηγαίνει στον Γιάννη Πετρόπουλο και τον Χρήστο Ζωγράφο. Τους γνωστούς από το Yayaz.

Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο ..ενδιαφέρουσα, αν ληφθεί υπόψη τι έχουν ανεβάσει αυτοί, σε ιστορία τους στο instagram. Αυτό:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο πιο..πονηρός βέβαιος, θα φανεί σίγουρος για την παρουσία του Χρήστου Σαντικάη στο αγαπημένο Ρομέο. Στο νέο Ρομέο, που τίποτα δεν θα θυμίζει από αυτό που ξέραμε.

Όλο και περισσότεροι δείχνουν να έχουν καταλάβει ότι η φόρα αυτουνού μεγαλώνει. Να σας πούμε μόνο : 03/07 έχει closing στο Nalu, με τον εξής απολογισμό : 10 μήνες, 41 δεύτερες !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.