Όταν λες Yayaz, πρέπει να διαβάσεις το κείμενο αυτό

”Γεμάτο το Yayaz ”. Συνέχεια το ακούω. ”Δεν βρίσκεις θέση στο Yayaz ”. Δεν μιλάμε για την κάθε περίπτωση. Μιλάμε για το All Day Cafe παραλιακά στην Πάτρα, στην τοποθεσία Μαρίνα. “Χειμώνα, καλοκαίρι, το χαβά του το Yayaz”, δεν χρειάζεται να ψάξουν να βρουν κάτι άλλο. “Yayaz” και ”γεμάτο”, αυτές οι δυο λέξεις πάνε μαζί.

Και λες ”πραγματικό φαινόμενο” διότι το Yayaz είναι ανεξάντλητο, όλο κάτι καινούργιο βρίσκει για να… προκαλέσει, να κερδίσει, να κεντρίσει, να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το πρωτελευταίο κόλπο είναι το μυθικό giveaway, που θα στείλει κάποιον/α, με παρέα μαζί, διακοπές, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη. Η “χρυσή λίστα” έχει ήδη ανακοινωθεί. Ενώ τελευταίο κόλπο, η ανακαίνιση του χώρου, που επιχείρησε να κάνει πέρυσι, αλλά ήρθε η χούντα κορονοϊού, το ανέβαλε, και σκέφτεται να το κάνει τώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πότε, όμως ; Στα μέσα του μήνα, που η πόλη θα είναι άδεια, που θα έχουν φύγει όλοι διακοπές και το “Yayaz” δεν θα έχει δουλειά, όσο το είχαμε συνηθίσει ; Θα μπορούσε ναι γίνει έτσι, να είναι έτσι. Αλλά, όπως είπα, όταν μιλάμε για “Yayaz’, μιλάμε για ..Φαινόμενο. Σπάνιο και μεγάλης έντασης, που εξαπλώνεται σαν κύμα όλους τους μήνες. Όλο το χρόνο σερί. Χωρίς πλάκα, αυτός είναι ο σπουδαιότερος λόγος, που πονοκεφαλιάζει το team ιδιοκτήτων του, για το πότε θα βρουν την σωστή στιγμή του λίφτινγκ. Παράλληλα, τους δίνει την βεβαίωση, πως δεν χρειάζεται να ψαχτούν για κάτι άλλο. Ανάλογες με τις εποχές και το κλίμα.

Δεν χρειάζεται να πει πολλά κανείς. Απλά Yayaz, το σημείο που γίνεται…

Οι άνθρωποι του, οι υπηρεσίες του, η θέα του, τα βράδια του, σε μια τοποθεσία με all day open services και όλοι εσείς σε αυτό το βίντεο που μας θυμιάζει τι είναι το Yayaz. Το Yayaz είστε εσείς!

Adress : Ηρώων Πολυτεχνείου 58, Πάτρα
Phone: 261 087 6700
Order: e-food.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.