Οταν έμαθε να διοικεί ο Αλαφούζος ήταν πλέον αργά

O  Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού και τώρα που η ζωή του είναι «πιο ήρεμη και πιο ήσυχη» καθώς βρήκε τους ρυθμούς του, όπως δηλώνει, αποφάσισε να μιλήσει για την ομάδα με την οποία είναι δεμένος 54 χρόνια, για τον Αλαφούζο, για κάποιους που κατά τη γνώμη του δεν λειτούργησαν στην ΠΑΕ σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες τους και για πολλά άλλα.

Την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στον Μπάμπη Τσιμπίδα για τον sport24.gr (δείτε ΕΔΩ) και σε αυτήν, πέρα από τις ευθείες κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων πρώην συνεργατών του, ξεχωρίζουν οι αναφορές του στον Γιάννη Αλαφούζο για τον οποίο υποστηρίζει ότι «θα παρατήσει τον Παναθηναϊκό μόνο όταν θα γίνει βιώσιμος οικονομικά». 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμα, είναι κατηγορηματικός –αναφερόμενος σε εικασίες και σενάρια – ότι ο Αλαφούζος έχει το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού και «δεν υπάρχει οικογένεια Βαρδινογιάννη», ενώ δηλώνει ότι στην αρχή δεν ήξερε να διοικεί την ομάδα («όπως και όλοι όσοι πρόεδροι πέρασαν») και «όταν έμαθε ήταν κάπως αργά».

– από το harddog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.