Οργή για την απόφαση-σκάνδαλο για Μαρινάκη

Οργή. Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στα συναισθήματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού αυτή την ώρα. Οργή για την άνευ λογικής και προηγουμένου απόφαση εναντίον του Προέδρου των ερυθρόλευκων.

Οργή διότι εξαντλήθηκε κάθε έννοια κανονισμών, με την ποινή των πέντε μηνών εκτός γηπέδων για… εξύβριση, να αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμωρία στην ιστορία, για τέτοιο… αδίκημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόσφατα ο Βασίλης Τοροσίδης, για το ίδιο αδίκημα, με βάση το φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκε με 15 ημέρες να μην μπαίνει στα αποδυτήρια. Όπως και ΟΛΕΣ οι υποθέσεις εξύβρισης.

Κι όμως για τον Μαρινάκη προφανώς ισχύουν άλλοι κανόνες και η αθλητική Δικαιοσύνη τον αντιμετωπίζει με άλλα κριτήρια. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η απόφαση έκτρωμα. Που δεν τον αφήνει εκτός αποδυτηρίων, αλλά εκτός γηπέδου, για πέντε μήνες. Ασύλληπτο.

Επί της ουσίας πρόκειται για μια επιθετική ενέργεια. Ξεκάθαρα. Στα όρια της εκτροπής. Ου μην κανονική εκτροπή.

Φυσικά στον Ολυμπιακό δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι αυτή η πρωτοφανής απόφαση. Η έφεση είναι προφανώς αυτονόητη. Όπως θεωρείται αυτονόητη και η δικαίωση σε δεύτερο βαθμό.

-to10.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.