Φαρ ουέστ στο κέντρο της Αθήνας από την αλβανική μαφία

Τον ακήρυχτο πόλεμο των συμμοριών της αλβανικής μαφίας έφερε στο προσκήνιο η απόπειρα δολοφονίας ενός 32χρονου Αλβανού στο σταθμό Λαρίσης. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο 32χρονος δέχθηκε πυρά από δύο επιβάτες ταξί, τραυματίστηκε στη γάμπα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι δράστες εγκατέλειψαν λίγο αργότερα το ταξί όταν είδαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Διέφυγαν πεζή και άφησαν στο πίσω κάθισμα του ταξί ένα πιστόλι, το οποίο εξετάζεται από τα εργαστήρια της αστυνομίας.

Το περιστατικό χτύπησε κόκκινο στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς ο 32χρονος είναι πρωταγωνιστικό μέλος συμμορίας της αλβανικής μαφίας. Η εν λόγω ομάδα συγκρούστηκε με άλλη συμμορία της αλβανικής μαφίας και άνοιξε ένας αιματηρός κύκλος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με 12 εκτελέσεις και 10 απόπειρες ανθρωποκτονίας το διάστημα από το 2007 έως το 2008. Στο παρελθόν ο 32χρονος είχε δεχθεί δύο ακόμα απόπειρες δολοφονίας: Τον Ιούλιο του 2007 άγνωστοι επιχείρησαν να τον σκοτώσουν στο κέντρο της Αθήνας και τον Μάιο του 2019 είχε δεχθεί πυρά και πάλι από αγνώστους στον σταθμό Λαρίσης και είχε τραυματιστεί σοβαρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.