Ώρα να ξυπνήσει η ιστορία

Το ότι έκλεισε ο κύκλος του Δημήτρη Μουστάκα στο Ten Ten, προφανώς δεν το μάθατε σήμερα (Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ)

Με αυτά τα δεδομένα, τίθεται πλέον το ερώτημα αν θα μεταβιβαστεί σε άλλα επιχειρηματικά χέρια, το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Εκεί στην Γρηγορίου Λαμπράκη βρίσκεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχει την απάντηση το Τσίπας Μπλοκ, με όλες τις λεπτομέρειες.

Βγαίνει στην επιφάνεια το όνομα Πέτρος Χέλιος.

Δεν χρειάζεται διαφήμιση, ούτε καν συστάσεις 

Είναι ο γιος του Γιάννη Χέλιου. Είχε μεγάλη ιστορία στον κόσμο της νυχτερινής Αθήνας, μιλάμε για εποχές άλλες. Οι παλαιότεροι σίγουρα θα θυμούνται ότι διατηρούσε το Λα Βίτα. Μετέπειτα το “Αχίλλειον”, μετονομάστηκε σε “Caravan”, στη Συγγρού. Μαγαζί που πέρασαν όλα τα ονόματα. Το μπαμ το μεγάλο το έκανε με τον Γονίδη. Μέχρι που δολοφονήθηκε από τον ανιψιό του, μέσα σε αυτό. Ήταν η νύχτα που τα φώτα έσβησαν.

Και να που έτσι τα έφερε η ζωή και θα ανάψουν πάλι..Στο πρώην Ten Ten. Το οποίο θα μεταμορφωθεί, θα μετονομαστεί σε “Caravan”, σε μια ένδειξη ύψιστου σεβασμού του γιου προς τον πατέρα του.

Αυτό θα γίνει. Τετραήμερο θα δουλέψει, Πέμπτη έως Σάββατο, με ένα μοντέλο αλά “Μούσες Θεσσαλονίκη”. Δλδ, ένας άντρας και οκτώ γυναίκες, και δύο μέρες, έως πολύ … παράωρα.

Λες μέσα σε όλα. Σοβαρό παιδί ο Πέτρος και με οικονομική επιφάνεια, το έχει πάρει προσωπικά, με την ιστορία του πατέρα του, να την ζωντανέψει.

 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.