Και η ώρα έφτασε! Η συνέχεια στην μεγάλη επιτυχία του «Δέντρου των Ξωτικών», ονομάζεται «Street Food Fest 2023»- Την αυλαία ανοίγει ο Πάνος Μουζουράκης σήμερα

Σπουδαίο πράμα η δημιουργία. Το να παράγεις κάτι από το μηδέν, να προκαλέσεις, να γίνεις η αιτία να γεννηθεί κάτι καινούργιο, στη συγκεκριμένη πόλη. Που γύρω μας αλλάζουν τα πάντα, μα εδώ τίποτα. Μια από τα ίδια. Πονεμένη ιστορία η ιστορία της Πάτρας, αλλά δεν είναι η ώρα για πολλά λόγια και αναλύσεις. Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που τροφοδοτούν τα όνειρα και την έμπνευση μας.

Χρησιμοποιώ ως παράδειγμα, το «Street Food Fest ’23». Το πιο street, το πιο γευστικό και μουσικό food festival. Με 20+ κιόσκια φαγητού για μια εμπειρία γευστική και όχι μόνο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών: streetfood, music stages, acts & more είναι το σλόγκαν της φετινής διοργάνωσής, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καταπλήξει το κοινό στην πόλη μας!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έρχεται από σήμερα 12 Μάιου, έφτασε η ώρα, είναι γεγονός. Και θα είναι όλες αυτές τις μέρες 13-14-15 & 19-20-21 Μαΐου. Στον Πολυχώρο 5ΕΨΙΛΟΝ, στο πιο όμορφο κήπο, και σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Δέντρο των Ξωτικών».

Την αυλαία του #StreetFoodFestival 2023, την ανοίγει ο Πάνος Μουζουράκης, σήμερα.

Γενική είσοδος: 5€, Παιδικό εισιτήριο: 3€

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Street Food Fest'23 OPENING 12.05 ΝΕΨΙΛΟΝ Πολυχώρος ENAPEHLIVE ENAPEHLIVE21.00 IVE 21.00 ΠΑΝΟΣ MOY ZOY A ΚΗΣ LIVE MAZI TOYH MAPIA ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ AЛФA METAXA λούε 水"

Η σκυτάλη θα δοθεί στον Δήμο Αναστασιάδη στις 14 Μαΐου. O χαρισματικός καλλιτέχνης, που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το αστείρευτο ταλέντο του φωνητικά αλλά και μέσα από την σκηνική του παρουσία..

Μαζί του, η εκρηκτική Nafsica, η οποία με την δική της δροσερή και δυναμική παρουσία, θα προετοιμάζει την ατμόσφαιρα για μια εκπληκτική συναυλία.

Γενική είσοδος: 5€
Παιδικό εισιτήριο: 3€

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Street Food Sent'23 23 14.05 DIMOS ANASTASIADIS ΣΕΨΙΛΟΝ, ENAPEHLIVE ENAPEH LIVE 21.00 Πάτρα Πολυχώρος ANDA METAXA" METAXA λουξ 水"

Ακόμη πιο συναρπαστική η συνέχεια. Μια από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, ο Τόνι Σφήνο, έρχεται να ντύσει μουσικά το Street Food Fest 2023, την Δευτέρα 15 Μαΐου! Μη λείψει κανείς! 
Γενική είσοδος: 5€
Παιδικό εισιτήριο: 3€

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Street URNTONIS Fest'23 Food 15.05 TONIS Πολυχώρος SFINOS ΠΕΨΙΛΟΝ, ENAPEHLIVE21.00 Πάτρα ENAPEH LIVE LIVE21.00 21.00 ANDA METAXA METAXA λουξ"

Σε βάζω στο θέμα του Street Food Festival 2023. To φαγητό στο χέρι εξελίσσεται, δανείζει και δανείζεται από την υψηλή γαστρονομία, με τους καλύτερους του είδους να συμμετέχουν στο «Street Food Fest ’23» για να προσφέρουν ποιότητα, γεύσεις και αρώματα από… pasta, pizza, tacos, burgers, sushi, noodles, sandwiches, σουβλάκι, γλυκά, παγωτά και κρέπες!!!

Κουζίνες και γεύσεις από όλο τον  κόσμο σε συνδυασμό με  σούπερ lives, δρώμενα και παραστάσεις, συνθέτουν την πιο απολαυστική βόλτα της άνοιξης στον αγαπημένο χώρο μικρών και μεγάλων. Λούνα Παρκ, συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, τέχνη του δρόμου, Dj sets και πολλά ακόμα στο φετινό «Street Food Fest ’23», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΣΚΕΑΝΑ.

Κάθε βραδιά με live συναυλίες !!!! 

12/5       Πάνος Μουζουράκης 

13/5      Swingin’ Cats 

14/5      Δήμο Αναστασιάδη

15/5      Τόνις Σφήνος

19/5       Wedding Singers 

20/5      Monsieur Minimal

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου με παιδικές παραστάσεις:

13-14/5  «Τεχνοβάτες»  παράσταση ‘’Μαριονέτες Τζηκας’’

20-21/5  «Το Ξύλινο Σπαθί»

Καθημερινά πρωί και απόγευμα με Θέατρο δρόμου από τους Greek Animators, Θέατρο σκιών Κώστα & Μπάμπη Μακρή, Εναέρια Ακροβατικά από τον Κρίκο και Dj sets

Επτά ημέρες στον πιο όμορφο κήπο της Πάτρας, Το απόλυτα tasty ταξίδι, στο πιο hot spot της πόλης.

Μείνετε συντονισμένοι!”

Γενική Είσοδος 5€ – Παιδικό 3€.

*Το εισιτήριο έχει ισχύ για όλη την ημέρα, με δυνατότητα  εισόδων – εξόδων.

Ώρες λειτουργίας:  Παρασκευή & Δευτέρα 17.00 – 23.00 , Σαββατοκύριακο 10.00 – 23.00 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: streetfoodfest@5-e.gr | 6934605584

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ 5ΕΨΙΛΟΝ, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΠΑΤΡΑ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.