Όπως ο πιστός της θρησκείας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην αγκαλιά της μητέρας του, Φωτεινής

Τον πρωτοάκουσα στο Teatro Athens, πριν 5 περίπου χρόνια, όταν είχε πάει στον Μπερτάκη και είπα “Αυτός είναι”. Έτσι τον γουστάρω τον τραγουδιστή. Με τον “αέρα” του star και συνάμα τρυφερή φωνή, απαλή, αισθησιακή και αληθινή.

Κωνσταντίνος Αργυρός το όνομά του. Η φώτο είναι μόλις προ ολίγων ημερών. Δείτε τον να ποζάρει στην αγκαλιά της πολυαγαπημένης του μητέρας, Φωτεινής. Με αφορμή τα γενέθλια της, δεν διστάζει, μάλιστα, να επισημάνει ότι “αυτός ήταν ο καλύτερος ύπνος που έχει κάνει”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περισσότερο μοιάζει με ένα ευαίσθητο, αθώο και μικρό παιδί, που ο στενός δεσμός με τη μητέρα του, τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Παρά με τον μουσικό “ήρωα” της σημερινής εποχής.

Έχει, δε, τόσο μεγάλη αδυναμία στην γυναίκα που τον γέννησε, που δεν έχει πρόβλημα να την δει… θρησκευτικά τη δουλειά. Θρησκεία είναι η μητέρα μου, σου λέει, και έχει δίκαιο. Δηλαδή; Όπως και ο πιστός της θρησκείας, του κάθε δόγματος.

Διαβάστε ακόμα: Η μαγκιά του Αργυρού στο Περιστέρι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.