Η μαγκιά του Αργυρού στο Περιστέρι

Η μαγκιά του Αργυρού στο Περιστέρι

Ποιος το κάνει αυτό; Κάποιος που είναι ακραία φιλάνθρωπος; Όχι, ακριβώς. Κάποιος που είναι απατεώνας. Προκλητικά απατεώνας. Και πάλι όχι. Ή το κάνει κάποιος που έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη και αναγκαστικά το παίζει φιλάνθρωπος. Για αυτό και δεν κινείται αθόρυβα, παρασκηνιακά, αλλά θέλει να δώσει δημοσιότητα στην κίνηση του. Τρίτο δεν παίζει. Κι όμως παίζει. Χωράει και άλλη περίπτωση. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του δήμαρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη και του αντιδήμαρχου Πολιτισμού, Γιώργου Τσαλίκη, στην εκδήλωση για το ανάμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Σε αυτό το πλαίσιο, το σημαντικότερο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η αμοιβή του κορυφαίου τραγουδιστή από τη συγκεκριμένη συναυλία, θα δοθεί για τη δημιουργία παιδικής χαράς για άτομα με ειδικές ανάγκες στο άλσος Περιστερίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αργυρός φέρθηκε ανθρώπινα, όχι τυχοδιωκτικά. Όχι όπως οι πολιτικάντηδες που δεν διστάζουν να εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά τον πόνο και την απώλεια ανθρώπων «Ο,τι θέλετε εγώ είμαι εδώ» είπε ο Αργυρός και το εννοούσε. Ανοικτή σπόντα σε κάποιους, που σε ξεχνούν, όταν πάρουν αυτό που θέλουν.  

Τελικά. Γιατί αυτή η θεαματική επιχείρηση βοήθειας του Αργυρού. Ποια είναι η δική μου γνώμη. Η καρδιά και η ψυχή του μιλάει, όχι το χρήμα.

Διαβάστε επίσης : Γάμος μαϊμού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.