Paola is back!

Τι είναι ο καλλιτέχνης; Ο πραγματικός. Ανήσυχος, ιδιαίτερος, αλαφροΐσκιωτος. Περιμένει κάτι να τον ιντριγκάρει, να τον ακουμπήσει. Οχι απαραίτητα εκείνο που θα κάνει εντύπωση στον κοινό θνητό. Μπορεί να είναι μια γραμμή στον ορίζοντα, στο δικό του ορίζοντα, που θα τραβήξει την προσοχή του, που θα του εμπνεύσει στίχους, νότες μουσικές. Θα τον αποσπάσει από το γύρω του, θα τον καθηλώσει και θα ενεργοποιήσει όλα τα γρανάζια της ξεχωριστής ιδιότητάς του. Της καλλιτεχνικής.

Ένα πολύ γνωστό τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η Πάολα. Κατά την γνώμη μου, είναι από τις κορυφαίες λαϊκές τραγουδίστριες της εποχής μας. Δεν υπάρχουν πολλές στις μέρες μας, με τόσο ωραίες δουλειές και συγχρόνως τόσο πετυχημένες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τώρα που άκουσα το “Καταστροφή”, το νέο της τραγούδι, μπορώ άνετα να πω πως επέστρεψε δυναμικά με συνταγή από το το παρελθόν. Δεν το λέει ο Τσίπας, αλλά οι θαυμαστές της Πάολα.

Ενδεικτικά, δείτε ορισμένα σχόλια, που τα αλιεύσαμε από το Youtube:

Διαβάστε ακόμα: Πέρι Πάολας και Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.