OPEN: Δύσκολα τα πράγματα στο κανάλι

OPEN: Δύσκολα τα πράγματα στο κανάλι

To κανάλι OPEN κατάφερε να «ανέβει» λίγο έχοντας τον Νίκο Μουστινά, την Κατερίνα Κιανούργιου και τη Σίσσυ Χρηστίδου να απασχολούν τα νούμερα της AGB αλλά ο Ιβάν Σαββίδης θέλει και άλλο.

Ο τομέας της ενημέρωσης είναι η μεγάλη «πληγή» που πονάει τον ιδιοκτήτη του OPEN και όπως φαίνεται θα γίνουν τεράστιες αλλαγές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου και το tinasmess.gr, στο κανάλι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και θα σκάσουν τηλεοπτικές «βόμβες». Οι απομακρύνσεις που επρόκειτο να συμβούν είναι ο Δημήτρης Μιχαλέλης, γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης και ο διευθυντής Ειδήσεων, Στράτος Μπαλής. Μετά τους Τζώνη Καλημέρη και Αλκηστης Μαραγκουδάκη, έρχονται και αυτοί να δουν την πόρτα της εξόδου.

Ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες; Δυο ονόματα που δεν είναι άγνωστα στο τηλεοπτικό τοπίο.  Το ένα είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Διευθυντής Ειδήσεων του MEGA και το άλλο ο Kοσμάς Σφαέλος που είχε την ίδια θέση στο ALTER.

Αναμένονται πολλές εξελίξεις!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.