Και όμως δεν είναι αστείο! Ο Γιάννης Σγούρος θα είναι (λέει) πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής για να μας σώσει! Προχθές ήθελε να κάνει κόμμα, χθες να είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ και τελικά στήριξε τον Παπανδρέου για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Ο καθένας έχει δικαίωμα στην φιλοδοξία.

Πολλές φορές όμως όταν αυτή συγκρούεται με την άρνηση να αποδεχτείς το μέλλον σου, τότε ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του, που μάλλον δεν είναι “φιλικά” για όποιο σκέφτεται με τέτοιον τρόπο. Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά ότι ο Γιάννης Σγουρός (τον θυμόσαστε ?) θέλει να σώσει την Αττική ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. Η προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση που τον οδήγησε στα εκλογικά τάρταρα προφανώς δεν ήταν αρκετή ως πάθημα. Διαβάζαμε ότι θα κάνει κόμμα! Ευτυχώς… δεν το έκανε για την αξιοπρέπεια του. Θυμήθηκε να στηρίξει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου και πάτωσαν μαζί. Τώρα παριστάνει τον διακομματικό υποψήφιο και κάποιος του έχει πει ότι θα ψηφιστεί από παιδιά, γέροντες και εξωγήινους. Ήθελε να είναι και υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία αλλά ευτυχώς ακόμα εκεί δεν έχουν “χαζέψει” τόσο πολύ ώστε να τον έβαζαν στο ψηφοδέλτιο. Εμείς προτείνουμε επειδή τα ΚΑΠΗ αποτελούν θεσμό που έγινε επί του σκληρού ΠΑΣΟΚ το οποίο υπηρέτησε πιστά ο Σγουρός να γίνει θαμώνας εκεί. Περνάει ο καιρός και χρειάζεται ηρεμία και ησυχία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.