Επειδή η ομάδα χτίζεται, στον Μπερτάκη και μετά τη Θεσσαλονίκη

Πάολα

Πολύ σοβαρή δουλειά είναι η επιχείρηση να φτιάξεις ομάδα. Δεν ρίχνεις τα ζάρια και όπως κάτσουνε. Όπως το οικοδόμημα χρειάζεται σχέδιο, αρχιτεκτονικό και στατικό, έτσι ακριβώς δεν ανατινάζεις το κτήριο τοποθετώντας όπου να ‘ναι τα φουρνέλα. “Χτίζω” σημαίνει μοντάρω τους παίκτες σ’ ένα σταθερό σχήμα. Παντρεύω δίδυμα, τρίδυμα μέσα στην ενδεκάδα. Με εναλλακτικές επιλογές. Άσχετο το κτίζω με το βολεύω, δηλαδή να χωρέσω με το ζόρι μια μεταγραφή που δεν κολλάει. Άλλο κτίζω, άλλο βιτρινάρω ακριβοπληρωμένη μεταγραφή την οποίαν δεν έχω ανάγκη.

Και για να ‘χουμε καλό ρώτημα. Ποιος σήμερα, σε ότι αφορά την νύχτα και την μουσική βιομηχανία, ξέρει να φτιάχνει ομάδα; Εύκολη απάντηση. Ο Κώστας Μπερτάκης. Λόγω, λοιπόν, ότι έχει το χάρισμα της συλλογής των υλικών, για να φτιάξει την ομάδα, όταν τα βρει, δεν τα πετάει. Τα κρατάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξέροντας όλα αυτά, μου φαίνεται ως η λογική συνέχεια, που η Παολα μετά την Vogue club Θεσσαλονίκης, όπου πήρε παράταση μέχρι τις 22 του Φλεβάρη, να συνεχίσει σε αυτόν. Άλλωστε, όπως έγραψε το Tsipasblog.gr, ανήκει σε αυτόν και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Για τη συνέχεια, πάνω-κάτω τον Μάρτιο, η κουβέντα γίνεται να συνεχίσουν, μάλλον, στο Teatro, Πάολα και Νίκος Κουρκούλης. Έχοντας στην ομάδα τους ακόμη έναν πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή.

Όμως, δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

Θα σας ενημερώσω πάραυτα για ό,τι νεότερο έχω….

Διαβάστε επίσης : Κοντά σε μεγάλο deal o Μπερτάκης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.