Κοντά σε μεγάλο deal o Μπερτάκης

Κώστας Μπερτάκης

Εξαιρετικά ταμειακά αποτελέσματα καταγράφει, και στην αυγή της νέας εποχής, ο όμιλος των νυχτερινών κέντρων του Κώστα Μπερτάκη. Teatro-Fantasia-Vogue συνεχίζουν να αποτελούν το πρώτο σημείο αναφοράς στη νύχτα.

Όμως, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζεται ο δαιμόνιος επιχειρηματίες, που οι ιδέες του άλλαξαν και εξακολουθούν να αλλάζουν τον χάρτη της νύχτας. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα. Για αυτό και κοιτάζει τις επόμενες κινήσεις του με μάτια προσεκτική, ώστε, αφενός, να συνεχιστεί η πρόοδος των τραγουδιστών του, και, αφετέρου, να κρατήσει τις απαιτούμενες ισορροπίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται ότι προσανατολίζεται να πετύχει την ιδανική συνεργασία, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του ομίλου του και σίγουρα θα συζητηθεί. Προσπάθησε και μάλλον-απ’ ό,τι μαθαίνω- τα κατάφερε, να δρομολογήσει να συναντηθούν από τον Μάρτιο επί σκηνής του Vogue Club, στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Στο σχήμα θα συμμετέχει και η Ήβη Αδάμου.

Ένα είναι σίγουρο. Ο Μπερτάκης είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου, για αυτό και αν θεώρησε ότι αυτό είναι το πλάνο που έπρεπε να ακολουθηθεί, η επιτυχία είναι δεδομένη. Βλέπω στην συμπρωτεύουσα την Αργυρό με τον Ιακωβίδη να μαζεύουν όσα λεφτά έχουν μείνει ακόμη στη νύχτα…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Διαβάστε επίσης : Μήνυμα Μούτσου για Αργυρό, με αποδέκτη τον Μπερτάκη (vid)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.