Είμαστε όλοι Νέα Σμύρνη

Τα γεγονότα στην πλατεία της όμορφης νότιας συνοικίας σηματοδοτούν κάτι πολύ σημαντικό που δυστυχώς οι πολιτικοί ( μαζί και η κατ ευφημισμό αντιπολίτευση) αρνούνται να αποκωδικοποιήσουν : οι 7 εν συνόλω μέχρι τώρα μήνες εγκλεισμού ( απο Μαρτιο σε Μάρτιο) και τα μέτρα καραντίνας έχουν πλέον χτυπήσει κόκκινο.

Αυτό αφορά και τους πολίτες που καλούνται να τα τηρήσουν κι εκείνους που καλούνται να τα επιβάλλουν .Το έργο έχει τελειώσει και δυστυχώς ο πολιτικός κόσμος επιμένει σε ενα κακόγουστο sequel. Η κυβέρνηση αλληλοαναιρείται και η αντιπολίτευση γελιοποιείται όταν λέει οχι σε κάθε μέτρο κι όταν η κυβερνηση το παίρνει πίσω ξαναλέει όχι ενω ήταν αντίθετη αρχικά στην εφαρμογή του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κοινώς παίζουν τις κουμπάρες στην πλάτη εκείνων που καρτερικά εφάρμοσαν τα μέτρα και πονάνε πλέον ψυχικά αλλά και σε επίπεδο διαβίωσης για να μην πω επιβίωσης . Οι υπόλοιποι που δεν τα εφάρμοσαν ποτέ και είναι πολλοί γελάνε απλώς , αρρωσταίνουν τους γονείς τους ( και τους πεθαίνουν , γνωρίζω περιπτώσεις ) και χρησιμοποιούν τα social για φτηνή κ ανέξοδη επανάσταση.

Ηρθε η ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δείξει στους λοιμωξιολόγους το δρόμο για τα νοσοκομεία τους και αυτός να θυμηθεί ότι εξελέγη ως πολιτικός . Ήρθε η ώρα η αντιπολίτευση να ξεχάσει τον Κουφοντίνα και να διαδραματίσει θεσμικό ρόλο , να πιέσει αλλά σε ποιά κατεύθυνση αφού ποτέ δεν είπε τι προτείνει να γίνει.

Ερωτώ απλώς : θα μείνουμε έγκλειστοι στα 2 χιλιόμετρα εγκλωβισμένοι ο ένας πάνω στον άλλον … για να προστατευτούμε από τον covid η επιτέλους θα μας δοθεί η δυνατότητα με ατομική ευθύνη να πάμε όπου θέλουμε , στις δουλειές μας κι όπου αλλού γουστάρουμε αφού ετσι κι αλλιώς τα μέτρα εξάντλησαν το τείχος προστασίας τους και πλέον μετατρέπονται σε δολοφονικό μπούμεραγκ .

Υπάρχει πολιτική σε αυτό τον τόπο ;

Δημήτρης Χατζόπουλος / Facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.