Όλοι μιλάνε για το μεγάλο κόλπο του Κώστα Μπερτάκη, όλοι έχουν δίκιο

To μεγάλο κόλπο του Κώστα Μπερτάκη. Του επιχειρηματία που έχει… παράδοση στην κουλτούρα των μεγάλων κόλπων. Του επιχειρηματία που ο κόσμος τον γουστάρει, για ακόμη έναν λόγο. Γιατί είναι δίκαιος με τους συνεργαστείς του. Αυτά τα δύο μαζί, είναι που τρελαίνουν τους δαίμονες στο παρασκήνιο. Μια ζωή οι σκοτεινές δυνάμεις τον έχουν στο στόχαστρο.

Αλλά ας μείνουμε στo μεγάλο κόλπο. Φτάνει αυτή η λέξη. Του γνωστού μεγάλου κόλπου, μη χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη, φτάνει και περισσεύει αυτή. Το οποίο θα πάρει σάρκα και οστά από 11/ 11, στο γήπεδο του Teatro. Ε, αν πας πιο πέρα στο νυχτερινό πρωτάθλημα της Αθήνας, σίγουρα θα βρεις κόλπα μεγάλα και ελκυστικά. Αλλά όχι σαν και αυτό. Με τίποτα. Όλα τα άλλα είναι κάποια χιλιόμετρα πίσω σε αυτό. Μετά από χρόνια, και δεκαετίες μη σου πω, θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περί τίνος πρόκειται; Ήρθε η ώρα, η μεγάλη ώρα της ιστορικής νυχτερινής σημασίας αποκάλυψης. Είναι η ένωση του Κωνσταντίνου Αργυρού. Του σημερινού Αργυρού, που οι ειδικοί μιλάνε ανοιχτά πως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, πιο πάνω από Ρέμο και Βέρτη. Βέβαια. Και του διαχρονικού σταρ Σάκη Ρουβά. Έτσι είναι! Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο του tsipasblog.gr, ότι θέλουν τραπέζι, γιατί εμείς τους ξέρουμε, λένε.

Διαβάστε επίσης : Γιατί το Tsipas Blog δεν μασάει ό,τι του βάζουν στο πιάτο- Το Αργυρός – Ρουβάς, ή αν προτιμάτε το Ρουβάς-Αργυρός, για το Teatro μιλάμε- Όχι δεν χάλασε (και αυτό)- Ο Μπερτάκης δεν μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει και να ξεανακοινώνει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.