Όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε την σίτιση για τριακόσιες και πλέον οικογένειες

Δεν το σημειώνει απλά, άνευ λοιπών σχολίων. Στο φινάλε, όλοι ξέρετε τι συμβαίνει εκεί έξω, πόσο ζόρικη έχει γίνει η υπόθεση επιβιώνω. Tο πράμα μιλάει μόνο του. Φοβερό, ε; 

Το κάνει και φέτος, αυτό που κάνει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στη περίοδο των Χριστουγέννων, ο Δημήτρης Μεσούλας. Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, μαζί με συνεργάτες του, τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για άπορες οικογένειες. Οι ώρες είναι από τις 8:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και το σημείο το La RED dream (Πέτρου Ράλλη 464 Νίκαια)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το γεγονός να μην περάσει στα ψιλά. Αυτό μας ζητάει ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης. Για αυτό και μας καλεί να σταθούμε πλάι του και σε αυτήν την προσπάθεια και όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε την σίτιση για τριακόσιες και πλέον οικογένειες

Φέρνουμε λοιπόν όσπρια γάλατα μακράς διαρκείας κονσέρβες λάδι ζάχαρη αλεύρι μακαρόνια μπισκότα κτλ

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΑΠΟΤΙΣ ΤΙΣ 08:00 nRed weajp ΣΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ÎÎÎÎA ΧΡΟΝΙΑ 15 ΑΝΑΓΚΗ. θα πραγματοποιηθει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για άπορες οικογένειες που To έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο La RED dream Πετρου ραλλη 464 νικαια."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.