Φωτογραφίες από το ακίνητο της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό βλέπουν το φως της δημοσιότητας – Όσα είπε ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, για την αντικειμενική και εμπορική αξία της μεζονέτας

Τα πάνω κάτω ήρθαν όλα στη ζωή της Εύας Καϊλή, η οποία από τις ανέσεις της στο Βέλγιο, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται κλεισμένη σε φυλακές των Βρυξελλών, ενώ καθαιρέθηκε και από την θέση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με απόφαση της Ολομέλειας λόγω του σκανδάλου Qatar Gate.

Η ευρωβουλευτής, όπως έχει γίνει γνωστό, το 2019 απέκτησε μία μεζονέτα περίπου 170τ.μ. στο Ψυχικό. Στον τρίτο και τέταρτο όροφο του κτιρίου, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive διέμενε η μητέρα της έως τη στιγμή που άρχισαν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση διαφθοράς, οπότε και έφυγε. Η ανακαίνιση του ακινήτου διήρκεσε ένα χρόνο, ενώ ο τέταρτος όροφος του διαμερίσματος λειτουργεί ως γραφείο και συνδέεται με τον κάτω όροφο με εσωτερική σκάλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

photo
photo
photo
photo
photo

Η Εύη Σιμοπούλου, δημοσιογράφος από το Newsbomb.gr, ρώτησε τον Θεμιστοκλή Μπάκα, πρόεδρο Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, για την αντικειμενική και εμπορική αξία της μεζονέτας της κας Καϊλή.

«Η μεζονέτα των 169τ.μ. στο Ψυχικό αγοράστηκε το 2019, από την Εύα Καϊλή για 260.000 ευρώ. Η αντικειμενική αξία του ακινήτου είναι 650.000 ευρώ και η εμπορική αξία της ξεκινά από 750.000 ευρώ».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.