Όλο το απόσπασμα, που έπαιξε στον αέρα του Πελοπόννησος fm 104,1, με τον Ηλία Τσίπρα–Πάρτε το! Η Μύκονος «πονοκεφαλιάζει» έντονα την Κυβέρνηση, το κάψιμο των μαγαζιών και η στάση της Αστυνομίας. Κοντά σε μεγάλες αποφάσεις ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στο μυαλό του Λου και όχι η Πάτρα δεν έγινε ξαφνικά Αθήνα (Ηχητικό)

Η σημερινή παρουσία του Ηλία Τσίπα, στην εκπομπή «Χριστός και Απόστολος», με τον Χρήστο Βεργανελάκη και τον Απόστολο Αναστασόπουλο, στον αέρα του Peloponnisos FM 104.1. Θα το δείτε, πως μέσα σε λίγη ώρα, θα γίνει το πρώτο θέμα σε πολλές κουβέντες.

Η θεματολογία του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, με το ανεξέλεγκτο, αυτόνομο κρατίδιο της Μυκόνου. Απλώς στο πολύ δύσκολο τώρα, η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει θεατής.
-Τι κρύβεται πίσω από Cavaliere, το γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης. που έγινε στάχτη.
-Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην Πάτρα, και μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια, περσότερο από ποτέ.
-Η Αστυνομία, που ξέρει, τα πάντα ξέρει, αλλά δεν μπορεί να τα αποδείξει.
-Σκέψεις Θανάση Παπαγεωργίου για ολική αναστροφή. Απεμπλοκή από την Κουρούτα και είσοδος στη Μύκονο, και υπό προϋποθέσεις, γιατί όχι και στην νύχτα της Πάτρας.
-Τι θα κάνει ο Λου ;
-Μην ξεγελιέστε από τα γεμάτα μαγαζιά, η Πάτρα δεν έγινε ξαφνικά Αθήνα.

Ακολουθεί ολόκληρο το απόσπασμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.