Όλη η Ελλάδα διαβάζει tsipasblog! “Σεισμός” πάλι στο διαδίκτυο, με ακόμη ένα δημοσίευμα μας, για τον απίστευτο ΛΟΥ- Ο οποίος “γκρέμισε” μετά την Πάολα και τον Καρρά – Κοίτα που στο τέλος, η πλάκα θα γίνει αλήθεια και θα κατέβει για Δήμαρχος – Γιατί όχι; Καλύτερος είναι ο Mr “Έχω αλλεργία στα μεγάλα σχέδια και τις επενδύσεις” Πελετίδης ;

Πολλές είναι οι φορές, που έχουμε ξεκαθαρίσει, ότι δεν έχουμε κανένα τέτοιο κόμπλεξ. Το έχουμε ξεπεράσει από το 2015, όταν στη πρώτη γνωριμία με τον Κώστα Μπετράκη, το καταλάβαμε, μια χαρά το καταλάβαμε. Πως και μας ξέρει και παρακολουθεί το έργο μας.

Ποιο κόμπλεξ ; Να παίρνουν τα δημοσιεύματα του tsipasblog.gr και να τα αναπαράγουν ως δικά τους. Χωρίς καν να μας αναφέρουν ως πηγή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για ακόμη μια φορά, οι συνάδελφοι, των μεγαλύτερων σαιτ της χώρας, έκριναν ότι είμαστε το δέκα το καλό. Το σιγουράκι, για να κάνουν τα κλικ να τρελαθούν και να δεχτούν δεκάδες μηνύματα αναγνωστών, για περισσότερες λεπτομέρειες !Καλοδεχούμενο.

Αυτό έγινε με την πρωτόγνωρη ζημιά σε λουλούδια στην Πάολα. Αυτό έγινε και στον Καρρά, με τον ίδιο πάντα πρωταγωνιστή.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος μας, στις 10/7 έγραφε: Ο απίστευτος Λου “έπνιξε” και τον Καρρά.

Πάντως διαπιστώσαμε ότι η συμπάθεια του απλού κοσμάκη, του ακομπλεξάριστου, που δεν έχει κόλλημα, να την πει την καλή κουβέντα, προς το πρόσωπο του Λου, όχι απλώς μεγαλώνει. Φουντώνει επικίνδυνα. Σε σημείο που δεν το αποκλείουν, τίποτα δεν αποκλείουν με αυτόν. Και κάποια στιγμή, την οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, να κυνηγήσει και το “δημαρχιλίκι” στη Πάτρας. Γιατί όχι; Καλύτερος είναι ο Mr “Έχω αλλεργία στα μεγάλα σχέδια και τις επενδύσεις. Και ακόμη και να μου αρέσει κάτι, αναγκαστικά πρέπει να πάρω την έγκριση του ΚΚΕ” Κώστας Πελετίδης ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.