Όλες στην Πάτρα εξαφανισμένες, η Λέση συνεχίζει την φασαρία

Όταν ελάχιστο χρόνο πριν, γράφαμε για το κορίτσι, πολλοί έσπευσαν να μάθουν αν στο παραμύθι υπήρχε δράκος. Σήμερα έχουμε επιβεβαιωθεί με τον πιο ηχηρό τρόπο. Και όσοι αμφισβητούσαν την κρίση μας, για μια ακόμη φορά, πνίγηκαν στα παραμύθια τους. Βλέπετε οι λαϊκές φωνές και δη οι γυναίκες με μεγάλες φωνές… φωνές που μοιάζουν πολύ με αυτές του παρελθόντος είναι λίγες. Δυστυχώς στις μέρες μας και ειδικά στον χώρο αυτό, πέρα από φωτεινές εξαιρέσεις κυριαρχούν οι μέτριες. Όχι γιατί έχουν δύναμη. Αλλά γιατί και οι επιχειρηματίες έχουν καιρό να πάνε σε οφθαλμίατρο.

Η Βίβιαν Λέση συνεχίζει να κάνει ζημιές, να ακούγεται, να κάνει φασαρία στη Πάτρα… σε μια εποχή που όλες οι σχεδόν όλες οι άλλες φίλες και συναδέλφισσες της, είναι χαμένες, εξαφανισμένες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσοι είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν από κοντά, στο νυχτερινό κέντρο Papakia, που συνυπάρχει με Βασίλη Μπατή-Εβίτα Σερέτη-Σπύρο Πανταζόπουλο και Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο, εντυπωσιάστηκαν. Τόσο από τις φωνητικές δυνατότητές της, αλλά κυρίως από την μεγάλη-προς το καλύτερο-αλλαγή στην εμφάνιση της. Σικάτη, δυναμική, αλλά όχι υπερβολική, η νεαρή τραγουδίστρια δούλεψε πολύ, καλά, με την μπάλα χαμηλά και πλέον οι κόποι της δικαιώνονται.

Μαθαίνω δε ότι ο Νίκος Δούρος, αυτός ο μάγος στο να γράφει σουξέ, θα την εμπιστευτεί ένα υπέροχο τραγούδι. Μια δημιουργία που θα την ανεβάσει κατηγορία… χαλάρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.