Οικονομόπουλος – Φαντασία – Μπερτάκης

Μου το είπε ο δικός μου, ουδέτερος παρατηρητής, ο οποίος παρακολουθεί και καταγράφει ότι επιδρά πολύ. Να μη το βλέπουν παράξενα μερικοί μερικοί. Για ποιο λόγο, έβαλε και την Κυριακή, στο παιχνίδι του Fantasia, ο Μπερτάκης ; Με τι δικαιολογία το «ξήλωσε» όλο πάλι; Τέτοια ανακαίνιση μεγάλη του έκανε, και εσωτερικά και εξωτερικά. Και με σουίτες θα το δείτε για πρώτη φορά.

Μου είπε, λοιπόν. Όχι διότι η αλαζονεία τον έχει κυριεύσει. Όχι διότι δεν βλέπει τα πράγματα καθαρά. Όχι διότι θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης. Με την καμία! Αλλά γιατί το show του Οικονομόπουλου γράφει μεγάλη Ιστορία, έχει φτάσει στο φεγγάρι. Ποτέ της δεν είχε φτάσει στο φεγγάρι, όπως κάνει σήμερα. Μια τεράστια αλήθεια. Θέαμα υψηλού επιπέδου, και με στοιχεία του χθες και του σήμερα. Ο Μπερτάκης γουστάρει να δει τον Οικονομόπουλο ακόμα πιο πάνω. Να ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά του ο πατρινός τραγουδιστής. Για αυτό ο Μπερτάκης, ούτε που σκέπτεται πως περνάμε δύσκολα, να πάει σε κατέβασμα ταχύτητας και φρενάρισμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και να μη ξεχνιόμαστε, σε τι εποχή βρισκόμαστε. Όπου το χάος, η πείνα και η ανασφάλεια είναι σε αφθονία, βασιλέυουν παντού, σε όλους τους τομείς και σε πολύ μεγάλος βάθος. Πόλεμος στη μέρα, ξεσκαρτάρισμα στα μαγαζιά, ξεκαθάρισμα στη νύχτα, λίγα τα πιάτα πολλά τα στόματα, θα φαγωθούν οι λύκοι. Αλλά σε τέτοια εποχή, φαίνεται ο δυνατός απο τον κακομοίρη.

Διαβάστε επίσης : Ήταν φωνάρα, έγινε σταρ ….

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στο 𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀!
𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠: 𝟏𝟕/𝟏𝟏
Η απόλυτη φωνή κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης!
⚡️𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐒𝐡𝐨𝐰 : Κυριακή 𝟏𝟗/𝟏𝟏
𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀
📍 Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό
📞 RSV: 2108940203 – 2108940302

Μπορεί να είναι doodle 1 άτομο και κείμενο που λέει "OIKONOMOPOUL FANTASIA www.fantasialive.gr OPENING 17/11 ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ EXTRA Kenap- SHOW ΚΥΡΙΑΚΗ AE S 08940203 Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 08940302"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.