Ο Οικονομόπουλος ανάμεσα σε Πάριο και Σφακιανάκη

”Κάτι” έχουν ορισμένοι άνθρωποι και τους ακολουθείς ευλαβικά.. Και δεν χρειάζεται να τους γνωρίζες προσωπικά, να τους έχεις μιλήσει. Μπορεί να είναι ηθοποιός, ποδοσφαιριστής, πολιτικός, συγγραφέας. Τρελαίνεσαι για πάρτη τους, όπως τρελαίνεται η Θύρα 7 για τον Ολυμπιακό, η Θύρα 13 για τον Παναθηναικό, η Original για την ΑΕΚ. Τόσο πολύ αγαπησιάρηδες είναι! Αυτό συμβαίνει διότι είναι ωραίοι, εμφανίσιμοι, έχουν ταλέντο. ”Κάτι” έχουν και τους αγαπάς. Το λες και χάρισμα. Πρώτα αυτό.

Μετά είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκει. Ο από την Πάτρα λαικός τραγουδιστής, που στο σημερινό συστήμα μέτρησης, πέρασε μπροστά, τους πέρασε όλους, τον βάζεις στην θέση νούμερο 1. Ναι, ξεκάθαρα ναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είχε πέσει σε συγκυρία πραγμάτων, περισσότερο από καλή. Πρώτον, οι βάσεις του παρελθόντος, πραγματικά είναι πολύ γερές. Δεύτερον, και την λάψη έχει πλέον. Τρίτον, ο επιχειρηματίας του, τον θαυμάζει και τον στηρίζει. Τέταρτον, σκέφτομαι πως έχει τις καλύτερες επιρροές, με ιστορία και ψυχή. Αλίμονο σε όποιον δεν έχει επιρροές. Όλοι μας έχουμε αναγκη από επιρροές.

Είδα καποιες ερμηνείες του στο Youtube, και κατάλαβα καλά…

Διαβαστε ακομα: Οικονομόπουλος – Φαντασία – Μπερτάκης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.