Οι ψευτοαριστεροί βγάζουν το ράσο του αριστερού

Δεν είναι αριστερός όποιος μπερδεύεται με τους παπάδες. Υποτίθεται πως ο αριστερός ευαγγελίζεται την αλλαγή. Για ποια αλλαγή μιλάμε όταν βάζει στο παιχνίδι το παπαδαριό;

Μαϊμού αριστερός ο σύριζας. Ο αριστερός δεν είναι δεξιός, ούτε ψευτοαριστερός. Ο αριστερός διαφέρει από τους δεξιούς, ακραίους και συντηρητικούς, πεφωτισμένους και τεχνοκράτες δεξιούς, επειδή κρατάει μακριά από την πολιτική τον Θεό και τη θρησκεία, τους αγίους και τους δεσποτάδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι κομουνιστές παλαιάς κοπής ήντουσαν άθεοι, Ακόμα, όμως, και να πίστευαν στον Θεό δεν ζητούσαν τη βοήθεια του μεγαλοδύναμου, αρκετή ήταν η θεία φώτιση της ιδεολογίας τους. Οδηγός τους τα ιερά κιτάπια γραμμένα από τους προφήτες και τους αρχιερείς του κομουνισμού.Πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας είχε αρχίσει τα επικοινωνιακά νταραβέρια με τους ρασοφόρους. Όσοι έβλεπαν μπάλα ο πριν τον Κασσελάκη  ήταν μια από τα ίδια, Καραμανλής, Παπανδρέου και σία.

Αυτό που έγινε με τον Τσίπρα και την Εκκλησία ήταν πρωτοφανές. Ο μη θρησκευόμενος πρωθυπουργός έχει βάλει τους ιεράρχες να προσεύχονται για λογαριασμό του. Και πώς να μην προσεύχονται, αφού ο Σύριζα είχε στείλει στο πυρ το εξώτερον όλες τις ενοχλητικές για το ιερατείο διακηρύξεις του.

Εκτός του πρωθυπουργού, το γραφείο του Ιερώνυμου στον πρώτο όροφο της Αρχιεπισκοπής πέρασαν έξι συνολικά υπουργοί του Σύριζα. Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Α. Μπαλτάς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Π. Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας. Τόσο μεγάλη σύναξη υπουργών δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην Αρχιεπισκοπή, είπαν συνεργάτες του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας. Όλες οι επαφές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, να γιατί το κόμμα της ψευτοαριστεράς άφησε στην άκρη τις εξαγγελίες για διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και ό,τι άλλο ενοχλούσε το παπαδαριό. 

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.